SkilleR с ексклузивно шоу за феновете на Vanity Black


SkilleR с ексклузивно шоу за феновете на Vanity Black

3895

SkilleR ще гостува на популярното хип-хоп парти Vanity Black в столичния клуб "Маскара" на 19 юни.

Един от феномените в българската музика през последните години и световен шампион по бийтбокс за 2012 ще демонстрира невероятната си техника, динамика и ритъм в ексклузивен пърформънс. Човекът-оркестър ще съчетае широк спектър от стилове и неподражаеми звуци в уникално шоу в четвъртък, изкарвайки бийтбокса извън традиционните хип-хоп влияния. Зад пулта ще застане DJ Ray Bon, а хост е рапърът Dee.

Наричан още "Бързата уста на Изтока", 25-годишният талант е първият бийтбокс шампион на България (2007). Изнасял е пърформънси на международни сцени в Япония, САЩ, Англия, Германия, Русия, Италия, Франция, Австрия и др.  Музикантът се е изявявал на една сцена със световни звезди като Shaggy, Lumidee, Outlandish, Jaba, Noha, Stereo MCs, Transglobal Underground, Foreign Beggars и други.

SkilleR спечели престижната награда ИКАР на официалната церемония на Съюза на българските артисти за най-добър музикален пърформанс в "Ноктюрно - от прахта до сиянието" през 2011.

Музикантът , който е член на супергрупата Balkan Khans, работи по третия си сингъл, който ще бъде издаден за известен международен лейбъл.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички