Михаела Филева представя нов самостоятелен сингъл


Михаела Филева представя нов самостоятелен сингъл

4007

Михаела Филева излиза със самостоятелния си сингъл "#EдноНаум".

Дългоочакваният проект на лейбъла "Монте Мюзик" е по музика на Algoriddim и Илия Григоров, аранжимент Algoriddim и Графа, текст Илия Григоров и Графа.

Проектът съчетава бързия и енергичен хип-хоп бийт, уплътнен от записани на живо брас линии със специфичните вокали на Михаела.

Динамиката на песента перфектно е уловена от режисьора на видеото Васил Стефанов и хореографа от The Center Радостина Точева. Михаела е в движение, танцувайки в компанията на The Center, виждаме я в различна светлина, различни визии, но винаги с лъчезарната ѝ усмивка и харизматично излъчване. Клипът е създаден със съдействието на HTC и беше пуснат предпремиерно на www.htcafans.bg.

По повод премиерата на "#ЕдноНаум", певицата предизвиква всички да споделят какво имат наум за предстоящото лято. Всеки, който публикува в своя профил в социалните мрежи Facebook, Twitter, Vine или Instagram с видео, снимка или пост своето #EdnoNaum, ще може да спечели телефона на изпълнителката – HTCOne (M8), и да стане част от фен версия на видеото, която ще бъде създадена от най-добрите постове с #EdnoNaum след края на кампанията.

Всички публикации с хаштага ще могат да се видят във фен зоната на сайта. Десетте най-популярни поста ще получат подаръци за лятната ваканция и плажа, а специално жури от Михаела, ВенЗи и HTC Bulgaria ще избере тримата, които ще спечелят HTC One (M8). Това е телефонът, който и самата Михаела ползва както в клипа, така и в живота.

Кампанията продължава до 20 юли. https://www.youtube.com/watch?v=lUCziBjjKOE

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички