Нова година с Jeremy? и Raja


Нова година с Jeremy? и Raja

4024

Ако се чудиш какво да правиш в новогодишната нощ, обмисли предложението на "Терминал 1".

Поканили са Jeremy? и Raja, които ще свирят на живо, а преди това ще има диджейски сет. Вратите на клуба отварят в 21.00 ч., а началото на концертната част е в 23.00 ч.

Jeremy? и Raja ще ударят общо три концертни сета, всеки от които между 40-60 минути. Преди, в паузите, както и след живите изпълнения музиката ще бъде селектирана от екип на заведението.

Освен голяма част от авторските си песни, Jeremy? и Raja ще представят и парчета на Arctic Monkeys, The Black Keys, Oasis, Kings Of Lion, Kasabian, Miles Kane, The Doors, Of Monsters & Men, Vance Joy, Boy, Bob Marley, Edward Sharpe & The Magnetic Zeros, Oasis, The Smiths, Florence & The Machine и други.

Междувременно, новият проект на Jeremy? "Fake Fruitrs" вече е в публичното пространство - https://www.youtube.com/watch?v=igvOQ8AQUQs.  

Аудиозаписите са реализирани в Студио 2 на БНР. Освен музикантите от Jeremy?, върху звука работи и Константин Райдовски, известен като китарист на група Портокал и част от екипа на "Стейн студио". Пианистът Милен Кукошаров съвместно с Михаил Шишков от Остава допринасят за реализирацията на звукозаписа. Миксирането на песента се осъществява в Ирландия от Янко Генов - познат от група Amoric. Финалният мастеринг е поверен на ирландското Wav Mastering студио, от където излизат сингли и албуми на групи и изпълнители като David Bowie, Sinead O'Connor, Foo Fighters, Suede, Interpol и много други. Консултанти по текст и изпълнение са Насо Русков от Babyface Clan, Георги Георгиев от Hot Pistol Shrimp и Awake, както и вокалистът на нашумелите през 90-те Senser, Heitham Al-Sayed.

Клипът е реализиран в четири версии – удължена (4:36) и по-къса, радиоверсия (4:04), като и двете имат цензурирани и нецензурирани варианти. А до броени дни аудиото ще бъде достъпно в множество онлайн платформи - Spotify, iTunes, Amazon, Deezer, Google Play, Rhapsody, Rdio и много други.

Видеото към "Fake Fruitrs" е дело на талантливия екип на Clamer Design Studio. Режисъор и главен концептуалист на продукцията е Георги Манов. Оператор на нестандартния за България клип е Крум Родригез. Специално място в кадрите заемат топмоделите Ива Янкулова и Ивета Димитрова, които дават истински вкус на видеото и го изпълват с красотата, от която тази балада се нуждае. Реализацията на проекта е осъществена с помощта на още десетки талантливи български професионалисти.

Ето и пълната част от екипа, отговорен за осъществяването на видеото:

Режисура и концепция: Георги Манов
Оператор: Крум Родригез
Изпълнителен продуцент: Атанас Бързаков
Първи асистент режисъор: Михаил Коцев
Мениджъри продукция на терен: Ина Иванова, Георги Пашков
Асистент оператор: Генади Иванов
Камера: Николай Павлов
Пост продукция: Явор Асенов
Статична камера: Георги Райков
Осветление: Любомир Гоцев, Марио Аспарухов
Координатор и организатор: Марио Аспарухов
Организатор: Александър Димитров
Фотография и видеомейкинг: Кирил Ковачев
Стилист: Ека Бичинашвили
Грим: Валентин Вълов
Коса: Мариа Ненова
Каскади: Първан Първанов
Актъори: Ива Янкулова, Ивета Димитрова, Георги Горанов
Студио "Орфей"

Линкове към видеото

YouТube
Jeremy? - "Fake Fruitrs" (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=igvOQ8AQUQs

Jeremy? - "Fake Fruitrs" - Официално Видео
http://vbox7.com/play:473926d881

Jeremy?
www.facebook.com/jeremyband

Билети за концерта в "Терминал 1": Eventim.bg - 20 лв. в предварителна продажба. Вход на място след 02.00 ч. - 10 лв.

Каси: "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец", "Терминал 1", както и онлайн чрез сайта на компанията.

Броят на пропуските е ограничен, препоръчва се предварителното им закупуване! Билетът е без запазено седящо място. Телефон за резервации: 0889 219 001. Поради концертната концепция на събитието, капацитетът на местата, които са на разположение за резервиране, е ограничен.

Краен час на настаняване при резервации: 23.00 ч.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички