Марая Кери бие Елвис по хитове и всички останали по претенции


Марая Кери бие Елвис по хитове и всички останали по претенции

5737

Тази седмица Марая Кери надмина Елвис Пресли по брой сингли № 1 в американския чарт. "Touch My Body" е 18-ият ѝ пореден № 1 хит.

Репутацията си на дива певицата подкрепя и със славата на най-капризната звезда в шоу-бизнеса.

За раздаване на афтографи в Лондон тази седмица тя поискала антикварна масичка на стойност 50 хиляди паунда, покрита с копринена покривка и античен трон за 1000 лири, теглен от 2 голи до кръста хипофизни джуджета, покрити със златна боя.

За тридневното си посещение в британската столица певицата е помъкнала 100 чифта обувки.

Звездата закъсняла с 90 минути за интервюто си по Би Би Си, понеже конвоят ѝ от 4 лимузини трудно се придвижил от хотела, който бил на километър от сградата на радиото.

За августейшото посещение на Кери, до апартамента ѝ в хотел "Кларидж" бил изграден гимнастически салон за 10 хиляди паунда, а за да си гарантира спокойствие Кери наела всички стаи в хотела. Всяка от тях струва средно 20 хиляди лири на вечер.

Териерът на Марая Джак пътува винаги с нея в собствен самолет. Той разполага с апартамент и личен шофьор.

Марая отказва да говори 2 дни преди концерт и общува само с бележки. Планира да си поръча гласов генератор като на астрофизика Стивън Хокинг, за да си спести главоболието с писането на съобщения.

Личната ѝ треньорка живеее на карибския остров Сейнт Бартс и пътува със саломет до Ню Йорк за всеки фитнес сеанс на Марая.

Докато снимала видеото към "Shake It Off" Марая изискала да я носят на ръце по снимачната площадка, понеже високите обувки я убивали.

Таванът на банята на Марая е позлатен, завесите са в розов сатен.

Тя има четири грамадни килера – единият от тях е само за бельо, друг – за обувките ѝ. В най-големия има 4 мобилни гардероба и побира Марая и екипа й стилисти.

"Малко или повече аз съм дива. Понякога е трудно да се направи всичко, което искам. Но не мисля, че съм чак толкова взискателна", заяви наскоро Мими.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички