Орлин Горанов президент


Орлин Горанов президент

5479

Орлин Горанов, който редува поп музиката с оперни арии, вече дебютира в киното, и то в ролята на български президент.

Компания му правят още новоизлюпени актьори - поп-фолк звездата Андреа и бившият депутат националист Павел Чернев. Това не е подборка за нов "ВИП Брадър", а част от поддържащия актьорски екип на игралния филм "Мисия Лондон", писа "Труд".

Режисьорът Димитър Митовски е избрал за амбициозния се дебют романа на Алек Попов, осмиващ нравите в едно въображаемо българско посолство в британската столица. Бюджетът на ексцентричната комедия, продуцирана от "СИА", 1 300 000 евро.

Утешително е, че главните роли са поверени на професионални актьори - Юлиан Вергов (българският посланик в Лондон Варадин), Ернестина Шинова (първата дама), Малин Кръстев, Стефка Янорова, Славчо Пеев, Искра Радева и завърналия се трайно в родното кино Георги Стайков ("Вчера").

Големите звезди в лентата са Алан Форд от култовите филми на Гай Ричи "Гепи" и "Две димящи дула" и Томас Арана от "Гладиатор" и "Последното изкушение на Христос".

Общи кадри с Форд и Арана вече засне Ана Пападопулу. Тя се появява като двойничка на принцеса Даяна по време на тържество в родната ни мисия в Лондон. Автор на ефектната визия на Ана е отговорникът за макиажа Валентин Вълчев

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички