Дейв Мъстейн се извини на AC/DC


Дейв Мъстейн се извини на AC/DC

5355

Дейв Мъстейн (Dave Mustaine) от Мегадет се извини на колегите си от AC/DC, след като ги обиди в скорошно интервю с думите "груби и детински".

Пред Metal Hammer той обвини австралийците, че "записват все един и същ албум 20 години" и сравни вокалиста им Брайън Джонсън с предшественика му Бон Скот.

Бон Скот беше моят фронтмен. Харесвам и уважавам Брайън, но той е все същата плоча. Те записват все един и същ албум 20 години. Харесвам ги, но са все едно и също, така че няма нужда да си купуваш албум, достатъчно е да идеш на техен концерт”, казал в интервюто Мъстейн.

След като обаче прочел думите си отпечатани, фронтменът на Мегадет се шашнал от грубостта на собствените си коментари и пожелал безрезервно да се извини на AC/DC.

„Току що прочетох статията и се хванах за главата от това как съм казал това, което съм казал”, казва Мъстейн пред Blabbermouth.net.

„Нямам извинение; не съм казал това, което се опитвах да кажа, а това, което съм казал, е грубо и детинско. Даже аз се чувствам засегнат от казаното от мен. Никога през своите трийсет и кусур години не съм проявявал неуважение към AC/DC, една от най-любимите ми групи на света; мисля, че просто се бях отпуснал твърде много и забравих, че разговорът се записва и се показах като пълен гъз”, посипва си главата с пепел музикантът.

„Извинявам се на моите приятели и особено на Брайън; това просто въобще не се получи добре и съжалявам, брато”, завършва извиненията си „голямата уста” Дейвид Мъстейн.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички