DJ Марти Джи стяга ретро диско парти в памет на Майкъл Джексън


DJ Марти Джи стяга ретро диско парти в памет на Майкъл Джексън

5888

Да си припомним заедно най-големите хитове и отдадем почит към музиката на Майкъл Джексън (Michael Jackson) - човека със сребърната ръкавица и лунната походка, в деня, в който се е родил - тази събота, 29 август, призова DJ Марти Джи, който е един от най-встрастените почитатели на покойния певец.

Партито е в столичния ретро клуб ”Solo”. Специалното парти е с приоритет не само към музиката на Ем Джей, но и към изпълненията на групата Джексънс  Файв (The Jacksons 5).

"Почитателите на Краля на попа ще могат да се насладят и на уникална мултимедия, да видят най-добрите клипове и снимки на великия покойник, които ще се излъчват през цялата вечер на специално монтиран за целта екран", обяснява Марти.

„Надявам се, че коктейлът от музика и видео на Джако, който съм забъркал, ще остане дълго време в спомените на всички присъстващи на 29 август в клуба след 23.00 часа. Очаквам да им подейства като освежаваща напитка в горещ августовски ден. И този път обещавам да задоволя и най-претенциозните вкусове на феновете на ретро и диско музиката”, зарича се той.

Родният диджей е един от малкото фенове, който може да се похвали с пълната колекция оригинални плочи, дискове и dvd на всичките сингли, албуми, концерти и клипове на Джако.
 
Освен неговата музика обаче, Марти Джи е подготвил и много други ретро диско хитове да поддържат тонуса и телата на феновете и гостите на заведението.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички