Още лято с Лора Караджова край басейна


Още лято с Лора Караджова край басейна

10034

Лора Караджова засне видео към песента"К’во си мислим?" на брега на Йонийско море.

Режисьор е Валери Милев.

Неговите кадри бяха наблюдавани над 65 000 пъти само за 24 часа във www.vbox7.com.

Лентата, в която участват и Гуудслав от предишния проект на Лора - Болфейс, и балет Нова, дебютира за новата учебна година.

Зареден с добро настроение, много хумор, слънце, море и горещи момичета, сюжетът бе заснет в началото на август в уникална лятна резиденция на о. Лефкада в Гърция

Гуудслав е автор на текста, музиката и аранжимента на песента. В момента хип-хоп изпълнителят работи и по свой собствен проект заедно с Буч от Ъпсурт.
 
К’во си мислим?” е част от издадения наскоро дебютен албум на ЛораНедей да спиш”. Подготвян близо две години, той е комбинира стиловете ар-ен-би, хип-хоп и соул.

Като автори в него се изявяват Бобо, Бат' Венци, Явор Русинов, Васил Русев и Графа. Проектът предлага и ремикс от DJ Дончо и дует с Дичо.
 
През 2001 Лора Караджова бе част от групата Болфейс, с която издаде албума „Е така”. През 2002 се появи ремиксът на "Нека да е лято", взривил музикалните класации на България. Последваха още "Задни мисли" и „Гушкай ме".

Лора записа няколко парчета и с момчетата от Ъпсурт, сред които "Пунта", "Стига фира" и "Звездата". Изпълнителката взе участие и в проекта "Arlet For Art" за "Never Stop", а през 2007 осъществи и самостоятелно парче, озаглавено "Моя собствена игра".

През 2009 с подкрепата на "Nescafe® 3 In 1" тя издаде и своя дебют.
 
"Nescafe® 3 In 1" е единствената марка, която твърдо подкрепя младите и талантливи български изпълнители. Само в рамките на тази година тя застана зад имената на Невена, ЛиЛана, Хората от гетото, Скилър (Skiller), Гуудслав и Галя - екс-КариZма.

Марката подпомогна и такива значими музикални събития като "Мюзик Айдъл", гостуването на Метъд Мен и Ред Мен, Айс Кюб, Екзибит и Снууп Дог в България, организира и третия национален турнир по бийтбокс у нас -  “The Official Nescafe® 3 In 1 Beatbox Battle”, събрал над 5000 души пред НДК на 26 юни.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички