Алекс Раева обзавежда нов дом инкогнито


Алекс Раева обзавежда нов дом инкогнито

5422

Някогашната певица от "Шоуто на Слави" - Александра Раева, се впусна в шопинг терапия след като се раздели с приятеля си Камен и свали 20 кг. тези дни. 

"Имам нов просторен апартамент 200 кв. и в момента основната ми задача е да го обзведа, за да се чуствам посвоему комфортно", споделя Алекс.

Променената до неузнаваемост изпълнителка - в компанията на добрата си приятелка Руслана Попова, бе забелязана да избира спални завивки и подови настилки от датския  лидер за съвременен дизайн и мебелите на "Bo Concept".

България е 80-а страна, в която фирмата навлиза след 53-годишна история и над 400 дистрибуторски центрове на пет континента. Фирмата следва своята неотменна концепция за хармония между формата и функционалността и е с много добър рейтинг за съотношение цена/качество, припомня "ПРоФайл".

Алекс Раева се подготвя и за своя нов музикален проект, който ще бъде представен на участия в столиците Лондон, Париж, Букурещ и Барселона.

Младата певица е с нова визия към дебютното си видео към песента "Baby" от проекта й със Star Tattooed.

След като тя покори френските класации и стана част от каталога на гиганта Universal Group France, дебютният й сингъл "Baby" най-после е и в българския музикален ефир.

Песента е създадена в студиото на "2AM" от успешния - предимно зад граница, музикален тандем Star Tattooed в лицето на Дари Орешкова и композитора Миро Гечев.

Парчето е мастерирано в Ню Йорк от носителя на "Грами" ("Grammy")  Дон Гросингер, а работата по клубния ремикс е доверена на Yohanne Simon, известен от работата си с Facha Digital и Jam Deluxe. Специално за кадрите продуцентите подготвиха и ре-едит на оригиналната версия.
 
Лентата е заснета от екипа на "2АМ" с режисьор Петър Ръжгев по идея на Миро Гечев. Динамиката на сюжета се стреми да подплати успеха на парчето,  ротирано от над 200 френски радиостанции.
  
Работата на Александра със Star Tattooed я представя в авангарден имидж, разграничаващ се от стандарта и разкриващ не само качествата й като певица, но и нейната зашеметяваща визия.

Освен Раева в съспенса участва и Миглена Христова, популярна като Никол. Двете пресъздават противоположни персонажи, които се сливат за интригуващ финал.

Повече информация - на: http://www.my2am.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички