Машина времени поливат нов албум и ЧРД на фронтмена си


Машина времени поливат нов албум и ЧРД на фронтмена си

5075

Първият етап от юбилейното турне на Машина времени предстои да завърши днес, 11 декември.

Като част от него легендарните руски рок музиканти ще посетят България на 10 март 2010 по покана на компания "Degris". Музикалните величия ще забият на сцената на зала 1 на НДК в София, отбелязвайки своята 40-годишна кариера, както вече "MySound.bg" извести.

Грандиозният концерт е в спортен комплекс "Олимпийский" в Москва довечера. Краят на суперуспешните изяви на "машинистите" в Русия ще бъде съчетан с още две ексклузивни събития на същата дата. Машина времени ще направят официална премиера на последния си албум "Машины не парковать", което съвпада с 56-тия рожден ден на основателя им Андрей Макаревич. Всички присъстващи ще имат шанса да се наредят сред първите, сдобили се с новия диск.

Организаторите информират, че българските фенове на групата могат да чуят ексклузивно някои от новите парчета на официалната й страница в Мyspace www.myspace.com/mashina40let ("Буги-вуги на Потолке" и "Праздник начинается сейчас"), а други две - "Брошенный Богом мир" и "Рыбы" пък са качени на сайта www.mashina.ru. Новите песни, както и най-големите хитове на Машина времени за последните 4 декади, ще прозвучат и на шоуто, което музикантите ще изнесат в София на 10 март.

Проектът "Машины не парковать" се ражда в резултат на уникалната концепция на рокаджиите за двоен трибют: колегите им от най-добрите групи в цяла Русия да запишат кавърверсии на техни знакови парчета -  “Машинопись”. “Машинистите” - от своя страна пък, да подготвят първия си албум от чужди песни - "Машины не парковать".

В цялата си 40-годишна история Машина времени изпълняват и записват единствено авторски парчета, кавърите са случайни и могат да се изброят на пръсти. В началото на годината обаче, по време на подготовката за юбилейното турне, съставът отново се вдъхновява за няколко нови песни, които по-късно влизат в албума и са включени в репертоара на концертната им обиколка. Оригиналната обложка на "Машины не парковать" е дело на самия Андрей Макаревич, решил да нарисува пътен знак вместо заглавие.

Билетите за концерта на Машина времени в София вече се в продажба и могат да бъдат закупени на касите на НДК, на сайта на eventim.bg, в мрежата на "Globul", магазини "Техномаркет", "Office 1 Superstore" и супермаркети "Пикадили".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички