Стартер по БГ радио става на 8


Стартер по БГ радио става на 8

6327

"Стартер", сутрешното шоу на "БГ радио", става на 8 години.

Празникът е на 18 февруари.
 
Един месец преди рождения ден водещите Симо и Богдана започват специална игра, с която да тестват слушателската отдаденост и активност и да изберат най-големите фенове на предаването.  

Тя се нарича "Заложи на 8".

По случай осмия рожден ден те предизвикат слушателите да докажат не само че те слушат "Стартер", ами и че го препоръчват на техните приятели.

За да участват в "Заложи на 8", слушателите трябва да регистрират себе си и още 7 техни приятeли на www.bgradio.net.

След това трябва внимателно да слушат предаването с телефон в ръка всяка сутрин между 9 и 10. От 18 януари водещите ще започнат да се обаждат на регистрираните слушатели и да ги тестват. Ако телефонът им звънне по това време, те трябва да отговорят с паролата “Аз слушам "Стартер" по "БГ радио”, а не с “ало” или “да, моля”.

На самия рожден ден ще бъде изтеглен жребий измежду всички, регистрирали се, които са доказали, че слушат предаването. Групата, в която членува слушателят, чието име е изтеглено, ще спечели уикенд за 8 души в луксозен четиризвезден хотел в Пампорово.

Осмият рожден ден на "Стартер" отново ще събере най-любимите български звезди и най-интересните гости, които са разговаряли със Симо и Богдана през годината в столично заведение за празника.

Слушателите вече могат да се регистрат за участие в "Заложи на 8" на: www.bgradio.net.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички