DJ Стивън на турне в САЩ. До Чикаго и назад


DJ Стивън на турне в САЩ. До Чикаго и назад

5765

DJ Стивън ("Метрополис") ще зарадва българите зад океана с двуседмично турне в САЩ.

Клубната обиколка на известния български диджей ще започне с гиг в най-новото ултрамодерно заведение в Атланта - "VIA Lounge", на 19 март. Любопитното е, че cобственикът, който е американец, се вдъхновил за създаването му от честите си пътувания до България и смело заимствал атрактивното светлинно шоу и аудиосистема от софийския клуб "Брилянтин".  

След Атланта Стефан Крачанов ще кацне директно в Ню Йорк за купон в горещата парти точка на Лонг Айлънд - "SAPONY Nightclub", на 20 март. Появата на диджея става възможна благодарение на 2B NYC, зад които се крият българите диджеи Bedo и Божидар Бъчваров, които са се заели с организацията на серия от участия  в Ню Йорк на най-добрите европейски диджеи и продуценти.

Да бъдеш в Америка в края на март и да не отидеш на "Winter Music Conference" – ежегодната среща на най-големите и важни клечки е световната денс индустрия в Маями – това със сигурност няма как да се случи с един от основoположниците на електронната музикална култура у нас. Освен че ще се срещне с дългогодишните си партньори от най-известните диджейски агенции в света, Стивън ще посети трaдиционното парти "Карл Кокс (Carl Cox) и приятели" на фестивала "Ultra". Българинът ще се разпише и с участие на партито на звездата на Маями Cedric Gervais в ултрамодерния клуб "The Mynt" на "Колинс авеню" в Саут Бийч.

Турнето на DJ Стивън ще мине през "Wоrld Peace Bar" в Кълъмбъс, Охайо, и ще завърши в меката на българската общност в Америка Чикаго, в изискания "Enigma Lounge" на 27 март. След северноамериканската си обиколка, родният денс корифей ще бърза да се върне в София за финалната права на подготвката за рождения ден на "Метрополис".

Както "MySound.bg" съобщи, Стивън, Ясен, Смърфа и Иво Рачев ще посрещнат в столичния Зимен дворец на спорта легендарния Карл Кокс на 17 април.

Още на:


metropolis@vip.bg, http://www.metropolis-bg.com

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички