Безплатен нощен транспорт за ParkLive 2010


Безплатен нощен транспорт за ParkLive 2010

5404

Безплатни нощни "полети" между Терминал 2 на летище "София" и центъра на столицата ще бъдат пуснати от днес, 18 юни,  до 20 юни.

Причината са всички фенове, които ще присъстват и ще се забавляват на 3-дневния музикален фестивал "ParkLive" 2010, който тази година се провежда в парка на аерогарата в столицата.

Безплатните автобусчета с лого "J&B Party Weekend" ще пътуват от 21 часа вечерта до 4.30 часа сутринта. Те ще са на половин час, а маршрутът и спирките им ще съвпада с тези на линия 284 от градския транспорт в София.

Така всички без да се притесняват за прибирането си могат да се забавляват до зори с богатата програма, която предлага фестивалът. Във второто си издание "ParkLive" е подготвил редица изненади. Както "MySound.bg" нееднократно отбеляза, хедлайнъри са денс великаните Груув Армада (Groove Armada), създателите на съвременното танго Готан Проджект (Gotan Project) и магнетичните Морчийба (Morcheeba), посетителите ги очаква и първото 3D Disco парти у нас, дръм-ен-бейс легендата Голди (Goldie), майстор диджея на големите партита Адам Фрийленд (Adam Freeland).... и родния музикален елит.

Гостите, които решат, че ще стигнат до фестивала с личните си автомобили, трябва да знаят, че по-добре е да имат предварително закупен билет за събитието. Така срещу показването на пропуска могат да си осигурят безплатно място в паркинга в непосредствена близост до разклона между Терминал 1 и Терминал 2. На него обаче ще бъдат допускани коли само до изчерпване на паркоместата. Паркирането директно пред Терминал 2 също е възможно, но срещу стандартната сума за ползване на услугата. Забранено е паркирането пред главния вход на фестивала, както и влизането с автомобили на територията на провеждането на "ParkLive". Гостите няма да бъдат допускани и с професионални фотоапарати и камери, оръжия, алкохол, всякакъв вид храна. Организаторите предупреждават, че на входа няма да има място за съхранение на тези вещи.

На концертите няма да бъдат допускани лица под 18 години, независимо дали те са с придружител или сами. Организаторите се извиняват на всички свои непълнолетни фенове, но ограничението произтича от наскоро приетия закон, забраняващ достъпа им до места, на които се консумира алкохол и цигари.

От екипа на "ParkLive" призовават всички почитатели на качествената музика, купувайки си билет, да се присъединят към 3-дневното музикално предизвикателство и така да покажат, че София има нужда от фестивал, предлагащ стилово разнообразие и срещи както с български, така и със световни музикални величия.

Билетите за "J&B" сцената (еднодневни за 18 и 19 юни, важат след 23.30 часа) са на цена от 20 лв. В дните на фестивала цените са: пълен фестивален билет 90 лв., еднодневен билет 55 лв., "J&B" билет- 25 лв.

Пълната информация за програмата на фестивала, цените на билетите и местата на продажбата им може да намерите на www.parklivefest.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички