Селин Дион вкъщи


Селин Дион вкъщи

5167

"Celine: Through The Eyes Of The World" във вариант DVD и Blu-ray диск - разширена версия на игралния филм, и "Taking Chances World Tour: The Concert" - DVD и аудио с изпълнения от разбиващото световно турне на Селин Дион (Celine Dion), са проектите, които върнаха изпълнителката в голямата игра на музикалния пазар.

(Не че канадската Лили Иванова някога е излизала от нея!)

Заснето по време на турнето, "Taking Chances World Tour" (2008-2009) на суперзвездата, "Celine: Through The Eyes Of The World" надниква в истинския живот, както на сцената, така и извън нея, на най-продаваната изпълнителка за всички времена.

Режисьорът Stéphane Laporte и екипът му станаха свидетели на безпрецедентния успех на топ изпълнителката на десетилетието, по време на концертите й на 5 континента в 25 страни и 93 града. По време на първото й голямо турне от девет години насам се продадоха над 3 милиона билета.

"Това беше невероятно световно турне, но в този филм има нещо много повече от концертни записи", споделя вокалистката. "Позволих на камерите да ме следват навсякъде. Има моменти на спад и възход и е много лично... Това определено е най-личното пътешествие, което съм споделяла с феновете си", признава тя.

В общо три часа DVD версията на "Celine: Through The Eyes Of The World" включва допълнителен един час запис, който не е част от филмовата лимитирана версия, прожектирана по кината през февруари 2010.

С помощта на работата си с хореографа/режисьор Jamie King, Селин създава мултимедийно произведение на изкуството за двучасовите си концерти от своето монументално "Taking Chances World Tour", единадесето в нейната кариера.

Продължилата от февруари 2008 до февруари обиколка включва сетлисти на английски и френски песни и разбива рекордите по продажби по целия свят.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички