Лора Караджова и ГуудСлав на нов глас с Нека бъде лято


Лора Караджова и ГуудСлав на нов глас с Нека бъде лято

12815

9 години след издаването си и 8 години след своя първия ремикс, „Нека бъде лято” на БолФейс (Ball Face) се сдоби с нов текст и видео.

Бившите членове на проекта - ГуудСлав (GoodSlav) и Лора Караджова, с енергичната подкрепа на "NESCAFEÉ®3in1", решиха да атакуват купонджийския сезон с “Нека бъде лято” (ремикс 2010).

„Смятаме, че това е една от най- готините летни български песни и заслужава качествен видео клип”, така тандемът обясни защо се е върнал най-големия хит на БолФейс. Ремиксът и клипът на песента взривиха музикалните класации на България през 2002 въпреки, че видеото не е заснето професионално. Кадрите на “Нека бъде лято” в ремиксирания вариант са режисирани от Васил РусевЧайката и са заснети между 8 и 13 юли на островите Тасос и Лимнос в сърф-училището на Стефан Раев.

Във сюжета освен ГуудСлав и Лора участват Диана Попова и Део.

Новият текст отново е дело на ГуудСлав, а музиката и аранжиментът са продукт на съвместната им работа с Веско Теслата ("ProX"). През 2001, когато Лора Караджова става част от БолФейс, формацията издаде албума „Е така”, в който е включен и летният хит. През 2002 г. излиза ремиксът на "Нека да е лято", след което следват "Задни мисли" и „Гушкай ме".

През 2009 с подкрепата на "NESCAFÉ® 3in1" Лора Караджова издаде подготвяния близо 2 години дебютен албум „Недей да спиш”, за който отново работи с ГуудСлав.
 
"NESCAFÉ® 3in1" е единствената марка в България, която твърдо подкрепя младите и талантливи български изпълнители.

Само в рамките на тази година тя застана зад проектите на ЛиЛана с ФлоРайда (FloRida), Сантра и Кристо и Галя.

Виж видеото ексклузивно тук!

 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички