Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Братя Мангасарян се събират


Братя Мангасарян се събират

9051

Силвестър Силвестъров ще бъде гост в поредното издание на шоуто „Търси се” утре - събота, 21 ноември, от 11:00 часа, по "bTV".

Кой е истинският образ в живота на единия от Братя Мангасарян – отговор на този въпрос ще дадат най-близките му хора.

Първата среща на Силвестър ще бъде с най-добрите му приятели – актьорите Деян Донков и Филип Аврамов, с които са били заедно в един клас в НАТФИЗ, а след това и  в Народния театър.

Какво носи самият Силвестър от пернишкия темперамент и как се преобразява, когато реши да ги забавлява – това ще разкрият двамата актьори с изключително чувство за хумор.

„Още като запознахме с него, и чухме как се казва, се спукахме от смях. Той се казва Силвестър, а баща му Джон – доста странни имена за хора от Перник”, споделят Деян и Фицата. Те ще отправят и едно изключително сложно предизвикателство към своя приятел: „Понеже той винаги ни се подиграва, че в една пиеса двамата се целуваме истински, ще поискаме да си намери някое момче от студиото и да го целуне, за да види какво е”, провокират актьорите.

С безприкословна готовност за тази роля ще се прежали асистентът на предаването – Таде. Дали двамата наистина ще се целунат, зрителите ще видят тази събота по "bTV".

Вълнуваща ще бъде и срещата на Силвестър с режисьорката Лили Абаджиева, която е открила таланта му на театралната сцена.

„ Аз все още изпитвам тъга по близостта ни и по това, че той вече не е принадлежен на театъра”, споделя Абаджиева. Самият Силвестър ще признае, че наистина се е отказал да играе в театъра и засега не мисли да се връща.

Най-емоционална ще бъде обаче срещата на актьора с неговата съпруга - Мария Силвестър. Тя ще разкрие, че съпругът й е човек, който обожава семейния уют, че е страхотен готвач и е изключително романтичен.

„Не спира да ми оставя бележки навсякъде из къщата, с които ми казва колко ме обича. В забързаното ни ежедневие те ми дават страхотен заряд”, откровено споделя Мария.

За голямото си приятелство със Силвестър ще разкаже и Кулио - друг член на Братя Мангасарян. Той ще разкрие, че творческият път на групата не е приключен, а Силвестър винаги е бил лидер в бандата. Актьорът от своя страна ще довери, че със Среброто имат влошени отношения: „ Между нас със Сашо имаше разногласия още докато бяхме Мангасарян. Дори когато ходехме на участие, той пътуваше с друга кола, отделно от нас”, разкрива Силвестър. От Кулио той ще получи предизвикателство да танцува като Майкъл Джексън, което е един от коронните му номера за забавление.

Да се превъплъти в ролята на балерина пък ще го накара неговата кума – режисьорката Мария Арангелова.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички