Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Депеш Мод парти по случай новия сингъл и видео на групата


Депеш Мод парти по случай новия сингъл и видео на групата

5456

Depeche Mode Party Of The Universe 001” - българската промо-вечер на двойния сингъл „Fragile Tension/Hole To Feed”, наред с двата нови видеоклипа по случая (режисирани от Eric Wareheim, Rob Chandler и Barney Steel), ще се състои точно 11 дни след световната премиера на горещата продукция на именитата група и в България.

Събитието е утре, 18 декември, в нашумяващия от месец насам столичен клуб The Moon (ул. "Граф Игнатиев" 1, www.clubthemoon.net ), който дава още сериозна  заявка да се превърне в любимо място за хората с музикални предпочитания леко встрани от мейнстрийма.

7 декември бе датата, на която в световен мащаб бе издаден третият сингъл на Депеш Мод (Depeche Мode) от албума “Sounds Of The Universe”. След добре известните “Wrong” и „Peace”, този път феновете на британската група бяха зарадвани с двоен сингъл, а именно парчетата „Fragile Tension” и „Hole Тo Feed”. И двата трака са леко ремиксирани за официалните си радио версии.

В максисингъла на компактдиск, дигитален даунлоуд и 12-инчов винил, ще открием още доста нови ремикси от продуценти като Kris Menace, Stephan Bodzin, Paul Woolford, Laidback Luke, Peter Bjorn And John, Popof, Joebot. Роджър Санчез (Roger Sanchez) и Ralphi Rosario също се включват с ремикси на парчето "Perfect”. Това е промо радио сингълът, издаден в САЩ по-рано тази година по време на американската част от обиколката на бандата “Tour Of The Universe”.

В максисингъла влизат и албумното парче, написано от фронтмена Дейв Гахан, „Come Back” в стринг ремикс от любимите на бандата ремикс продуценти SixToes, както и неиздаваните на винил два ремикса на вторият вселенски сингъл „Peace” от Herve и транс гурото Sander Van Doorn.

Това, което обещават MO. и "The Moon", е, че на организираната за феновете няма да се завърти нито едно парче, различно от Депеш Мод. Миксът от своя страна ще включва оригинални тракове, разнообразни ремикси и инструментали, би-сайдове и лайв записи от всички албуми на групата, както и такива от самостоятелните албуми на Мартин Гор, Дейв Гахан и екс-члена Алън Уайлдър (aka Recoil).

Две паралелно свързани вселенски видеостени ще излъчват четирите клипа от актуалния албум на триото “Sounds Of The Universe”, за да ни потопят в цяла нощ от подобаващия за групата артуърк, както и емблематични клипове от 1981 до 2006, неиздавани кадри и всичко, което истинските фенове не биха желали да остане покрито.

МО.(www.myspace.com/moloveblaster), известен както с многобройните партита, посветени на Депеш Мод, ню уейва и ред алтернативни партита, които е организирал от името на агенцията си "Invitro Booking", така и с факта, че бе заявеният от самите Депеш подгряващ диджей за, уви, несъстоялия се в България концерт тази години.

Друго постижение, с което софийската сцена ще помни MO., е партито през септември 2007, на което той доведе самия Анди Флетчър с помощта на английската агенция "Live Republic" и лейбъла "Mute Records".

Събитието беше продължение на морските гостувания на звездата в Каварна и Бургас месец преди това, когато МО. бе официален съпорт на Флетчър и също съорганизатор на двете събития.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички