Лятото на Ali


Лятото на Ali

1191

Родните авангардисти Ali пренасят космическата си енергия в центъра на София - в клуб "Маймунарника", Борисовата градина, на 13 юли, събота.

Летният столичен лайв на рок-ен-рол бандата е силен тласък на втората половина на сезона и като начало на поредица от концерти за секстета, поясняват от Projector Plus.

Освен датата в София, Ali имат в графика си още един самостоятелен концерт – в бургаския Barabar на 8 септември. Изпълненията им са част и от два летни фестивала – най-мащабния фест за рок и метъл музика в България Hills Оf Rock 2024 в Пловдив, където ще свирят на сцената на "Строежа" на 25 юли и на 6 септември на независимия фестивал за българска музика Rebel Rebel By The Sea във Варна. Следете социалните мрежи на групата за актуална информация за всички концерти.

Софийският лайв е един от последните за момчетата преди големия взрив - дебютния им албум,, който предстои да излезе наесен. Феновете, избрали да прекарат лятната вечер на 13 юли в Борисовата градина с музиката на Ali, ще бъдат и сред първите, които ще получат интересни изненади – възможност за предварителна поръчка и sneak peek към дългоочаквания дебют.

Билетите за концерта в "Маймунарника" са в продажба чрез мрежата на Ticket Station на цени от 25 лв. В деня на събитието и на място ще бъдат по 30 лв. Деца до 13 години влизат без билет.

Събитието във Фейсбук е тук.

Ali:  

Али Абдала – вокали и китара 
Емил Доков – беквокали
Калоян Димитров – бас 
Петар Шварц – китара
Антони Иванов – китара
Орлин Станчев – барабани

@FacebookAli
@Youtube Ali

Снимка: Георги Ангелов 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички