Мама Мадона захлебва най-добре за децата си


Мама Мадона захлебва най-добре за децата си

5287

Мадона (Madonna) е начело в списъка на "Форбс" за най-трудолюбиви майки в шоубизнеса.

В преброяването на списанието са холивудски жени, които са с най-високи възнаграждения за труда си пред 2008.

Мадона - майка на три деца (Лурд, Роко и осиновения Дейвид Банда), отряза всички останали на финалната права за 2008 с приходи от 110 милиона щатски долара - 105 от турнето си, другите - от продажби на албума "Hard Candy" (2008) в САЩ. Тя ще го представи и в България това лято.

"Мадона имаше изумителна година, белезяна със страхотен успех по всички фронтове: издаде як диск, нейната световна обиколка бе най-печеливша, с разпродадени шоута", обясни Лоурън Страйб, участвала в изготвянето на списъка на изданието.

Певицата, която се разведе шумно със съпруга си Гай Ричи, парафира и няколко изгодни договора през 2008, допълнително наляли суми в банковата й сметка.

Веднага след нея в чарта е Рийз Уидърспуун с 24 милиона долара, която отнесе "Оскар" за главна роля във филма "Да преминеш линията" през изминалата година. Тя има две деца от актьора Райън Филип. Рекламно лице е на козметичната компания "Ейвън".

Гуинет Полтроу е на 3-а позиция с 20 милиона. Актрисата и съпругът й Крис Мартин, фронтмен на Колдплей (Coldplay), се радват на две отрочета. Гуинет е сред рекламните лица на чантите и обувките "Тодс", както и на "Есте Лаудер".

На четвърто, пето и шесто място са - съответно, Джулия Робъртс, Сара Джесика Паркър от "Сексът и градът" и Анджелина Джоли.

В преброяването на най-имотните сред майките начело са още жената на Сийл (Seal) - Хайди Клум, Кейт Уинслет и певицата Фейт Хил (Faith Hill). 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички