Eugene Abdukhanov (Jinjer) и Gutalax в едър план по "Фрактура"


Eugene Abdukhanov (Jinjer) и Gutalax в едър план по "Фрактура"

839

Премиера на новите клипове на Motley Crue, Deicide, Hammerfall и Born Оf Osiris предстои в поредното издание на аудио-визуалната "Фрактура" тази неделя, 12 май.    

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Eugene Abdukhanov (Jinjer) (вдясно на снимката) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Gutalax за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Billy Idol и репортаж от американския фестивал Aftershock.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно със Staind, ще видят как Mystic Circle правят кавър на Possessed, класическото парче ще бъде на Entombed, в Exotic ще бъдат представени Arcadia, а в рубриката Live Archive ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Apocalyptica в България през 2008 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Arch Enemy, Battle Beast, Sonic Universe, Past Redemption, 200 Stab Wounds, Crownshift и Chelsea Wolfe също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.    

Предаването се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24.00 ч. и с повторение в петък от 00.30 ч.    

За повече информация може да последвате "Фрактура" във Фейсбук: "Фрактурa"/Fracture TV Rock Show 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички