Мими Иванова и Развигор Попов - 33 години брак с юбилеен концерт


Мими Иванова и Развигор Попов - 33 години брак с юбилеен концерт

9554

Пак на сцена, при това с голям концерт в НДК, ще се озоват Мими Иванова и Развигор Попов в деня, когато отбелязват 33 години от брака си.

Най-непоклатимата семейна двойка в естрадната гилдия у нас ще изнесе шоу под мотото “Съдба" в зала 1 на НДК на 26 октомври. В спектакъла ще участват и колеги на фамилията, поздравявайки ги със своя нова интерпретация на техни познати хитове.

Съвпадението с деня на сватбата и на вълнуващия празник сега е напълно случайно, уверяват Мими и Развигор, създатели на шлагери като “Вече свърши хубавото време”, “15 лалета”, “Ах, този дъжд”, “Вълкът и седемте козлета”, “В утринта”, “Зелената стара чешма”, “Денят е близо”, “Българийо, децата ни върни” и много други.

Навярно съдбовно е и това, че двамата са пак на сцена, вричайки се в гражданската служба преди 33 години. Те подписват в Русе, макар че никой от двамата не е родом от там. Били на поредното турне, когато се усетили, че валидността на медицинските им документи изтича, а срещу хотела им в дунавския град напомнящо, че е дошъл моментът, стояла гражданската служба.

Церемонията протича кратко и семпло, но бързо се разчува и още същата вечер на концерта им в близкия град Ветово публиката започва да скандира "горчиво", "наздраве" и да вдига дамаджани, специално подготвени за случая.

Специалните гости на тандема са Йорданка Христова, дует Ритон, Кичка Бодурова, Алекс, Крис от Bailando, Роси Кирилова, Ваня Костова, Драго Драганов, Искра Радева, Тони Димитрова, Борис Гуджунов и други. Изненадите ще следват една след друга, гарантират участниците. С поп балада от репертоара на Мими ще се появи и поп-фолк изпълнителката ДесиСлава, племенница на вечната звезда. В детството си тя е мечтала да стане певица като известната си леля и тайно се вмъквала в нейните сценични обувки.

Не по-малко вълнуващо се очертава възраждането на Старт с Васко Кръпката на барабаните. Именно този бенд в съчетание с нежна солистка Мими Иванова е една от най-успешните концертни формации през 70-е и 80-е години.

В нейните шоупрограми за радост на публиката тогава се чуват и актуални западни хитове на групи като Стикс, Скорпиънс, Бон Джоуви, Юрая Хийп и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички