Оригиналните Gipsy Kings се завръщат за концерт в България


Оригиналните Gipsy Kings се завръщат за концерт в България

3857

Оригиналният състав на Джипси Кингс (Gipsy Kings) ще изнесе втори концерт в България.

Кралете на фламенкото ще се изявят в столичната зала "Универсиада" на 1 октомври, след далечното си гостуване през 1993.

Основателят на легендарната група Николас Рейес, неговите братя и невероятни фламенко танцьорки ще накарат кръвта ни да закипи с незабравимите им хитове "Bamboleo", "Volare", "Djobi Djoba", "Baila Me", "Bem Bem Maria", "Un Amor" и много други, увeряват организаторите Most Of Evil.

Билетите за събитието се разпространяват в мрежата на Eventim, магазини Germanos, "Техномаркет", "Пикадили", Office 1, магазини Orange и други на цена 80 лв. - правостоящи, 90 лв. - седящи места и ВИП-сектор от 350 места пред сцена - на цена от 100 лв. За най–големите почитатели първите 200 билета ще са на промоция от 70 лв. за правостоящи и 80 лв. - за седящи места. За да се осигури комфорт за зрителите в залата, пропуските ще бъдат ограничени до 2 000 броя и след изчерпването им няма да се пускат допълнителни количества.

Основатели на Джипси Кингс са братята Николас и Андре Рейес. Успехът ги спохожда още с издаването на първия им албум "Gipsy Kings" (1987). От него са  вечните "Bamboleo", "Djobi Djoba", "Un Amor", заради които за кратко време се превърна в мултиплатинен.

В наши дни съществуват много копия и варианти на формацията като ДжипсиКингс Фемили (Gipsy Kings Family ), които гостуваха в страната ни през 2008, Новите Джипси Кингс и т.н., но нищо не може да замени оригиналните гласове, чувство и емоция, които създават Николас и компания, подчертават организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички