Спечели покана за концерта на Борис Ковач и Давид Йенгибарян


Спечели покана за концерта на Борис Ковач и Давид Йенгибарян

6117

Поради изключително големия интерес към концерта на Борис Ковач (Boris Kovac) и Давид Йенгибарян (David Yengibarjan) в Sofia Live Club на на 27 януари, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава с ексклузивно предложение от организаторите от "Аларма Пънк Джаз".

Доказани меломани, те решиха да подарят незабравима Eastern-Tango-Jazz вечер на още двама от вас, които да се сдобият с безплатен пропуск за съвместния концерт на харизматичните музиканти.

Този път питането е свързано с личността и делото акордеониста Давид Йенгибарян. Имената на късметлиите ще бъде изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Съвместно с кой световноизвестен уърлд джаз тромпетист Йенгибарян записва албума си "Pandoukht" (2003)?

Очакваме на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ David Yengibarjan

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 24.00 ч. на 24 януари.

Успех на всички!

Спечелилите ще бъдат обявени в сряда, 25 януари, когато е и празникът на БНР, едновременно в MySound.bg и в "Аларма" по програма "Христо Ботев" от 21.30 ч.

Давид Йенгибарян (1976) е арменски акордеонист, живеещ от 15-години в Будапеща. В албумите му "Tango Passion" (2001), "Pandoukht" (2003) и "No Compromise" (2010) свирят цяла плеяда от легендарни уърлд и джаз музиканти – Мат Дерио от Klezmatics, Габор Юхас, канадският тромбонист Том Уолш и др. Музиката му е уникална комбинация от танго нуево, арменски фолклор и лирично-агресивен фрий джаз. Най-търсеният за колаборации акордеонист в джаз средите в Будапеща, който същевременно съумява да запази статута и репутацията си на ъндърграунд артист.

С Борис Ковач свири от 2011. Двамата вече имат записан материал за цял албум, който ще бъде представен на "Аларма Пънк Джаз" от 20.30 ч. на 27 януари.

Концертът се посвещава на 77-годишнината на БНР.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички