Големите метъл имена поздравяват зрителите на Фрактура


Големите метъл имена поздравяват зрителите на Фрактура

3850

Световният издател на рок и метъл албуми Roadrunner Records включи предаването "Фрактура" в списъка с проверени медии, с които работи.

Американската компания има в каталога си мултимилионните имена на Slipknot, Dream Theater, Killswitch Engage, Gojira, Rush, Nickelback, Trivium и много други. За начало екипът на лейбъла засне специални поздрави на артистите си за зрителите на предаването. Във времето съвместната работа между Roadrunner Records и "Фрактура" ще бъде развита допълнително.    

"Това, че музикален гигант като Roadrunner ни обърна внимание, е едно сериозно признание за всички фенове в България. Аз съм работил с техни артисти години наред, като след това съм разбирал, че банди като Soulfly, Machine Head, Stone Sour, Opeth и други са споделяли с издателите си добрите си впечатления от срещите ни. Специалното в случая сега е, че самите Roadrunner снимат в Щатите тези "поздрави" на артистите си към зрителите на предаването. Това е една малка победа за всички нас, защото няма как да накараш фактор като тях да ти обърне внимание, след като в България е трудно да се говори за работещ музикален пазар. Искам да благодаря на екипа на "Орфей Мюзик", който много помогна за ползотворната комуникация с Roadrunner Records", коментира продуцентът и водещ на "Фрактура" Васко Катинчаров.

Част от видеопоздравите на музикантите:

http://www.youtube.com/watch?v=mv6cTDLSX9Q&feature=youtu.be

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички