OverGame с апокалиптично видео към Closer


OverGame с апокалиптично видео към Closer

3918

На апокалиптичен сюжет заложиха музикантите от родната рок банда OverGame за дебютното си видео - "Closer".

Клипът към последния сингъл на формацията бе презентиран в столичния клуб "Тънка червена линия" неотдавна. Както MySound.bg вече огласи, кадрите са режисирани от Оги Костовски. Те  разказват през комикс историята на зомбираното човечество, попаднало в плен на коварното медийно чудовище. Облъчени са всички – през домашните си телевизори и компютрите на работното място. Единствено чисто до самия край остава детското съзнание.

Въпреки че това е дебютен клип на OverGame, групата е заложила на най-високо качество, а и на особено характерни лица - видеото е със специалното участие на актьорите Калин Сърменов (Милото) и Иван Матев (Супер Любо).

Виж клипа в HD качество в официалния канал на бандата в YouTube.

"Идеята за клипа е изцяло на Оги Костовски. Той ни направи предложение, на което не успяхме да устоим, и сравнително лесно се отказахме от първоначалните си виждания. Всички искахме точно такъв клип с история, която да те държи пред екрана до края на песента и да те накара веднага да си го пуснеш отново. Посланието се крие в зависимостта ни от медиите и стандартизираните начини за получаване на информация. Може би надеждата е във все още чистото детско съзнание, което е по-малко обременено от клишета и наложени стандарти", коментира китаристът Иван Стоянов.

Музикантите от OverGame подариха уникален лайф на феновете си за представянето на видеото. Освен че забиха всички парчета от дебютния си албум "One" (2013), те изненадаха присъстващите и с чисто ново парче, което все още няма име. Бандата прикани своите почитатели да се включат с предложение за заглавие.

Вероника Лалева (вокали), Иван Стоянов (китара), Стефан Георгиев (китара), Виктор Димитров (клавишни), Калин Боевски (бас) и Светослав Кънов (барабани) са заедно от 5 години, имат един албум. Едва сега обаче правят поредната стъпка в кариерата си - клип.

"Избрахме "Closer", защото e първото парче, което се роди след дебютния ни албум. Искахме да изненадаме с нещо ново и да покажем, че играта продължава. И когато еуфорията покрай него утихна се впуснахме и в следващото предизвикателство - първи видеоклип", обясни вокалистката Вероника Лалева.
 
А какво следва?

"Очакваме повече непознати лица по наши клубни участия, които се надяваме впоследствие да станат и приятели на OverGame", не крие фронтдамата.

Целият лайв от клуб "Тънка червена линия" беше заснет като многоканално видео и аудио от Static Concerts.

Рокаджиите ще го споделят за свободно гледане в социалните мрежи съвсем скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички