A.L.E.K.S. споделя своите Late Night Thoughts на живо


A.L.E.K.S. споделя своите Late Night Thoughts на живо

3275

Едно от откритията на "Гласът на България" - чаровният A.L.E.K.S., ще зарадва феновете си в столицата с безплатен концерт на открито, на който ще представи своя нов албум.

За да подрепи своя колега и приятел, на сцената в столичното кино "Кабана" ще излезе страхотната Прея. Двамата създадоха обща песен, чиято премиера ще е именно на 29 юли.

Албумът "Late Night Thoughts" е наситен с любовта на младия певец към различни стилове, които  той умело съчетава – соул, ар-ен-би и поп. Това, което прави диска  толкова специален, е не само авторската музика на A.L.E.K.S., но и професионалистите, които допринасят за цялостното звучене на песните в него.

"Колаборирах си с много талантливи и прекрасни хора, които направиха "Late Night Thoughts" още по-специален за мен. Денис Попстоев направи микса и мастъра на парчетата и способността му да чува нещата, които дори аз самият не можех да забележа, направи звука на албума много по-добър", признава младото дарование.

Както всеки път, така и този, музиката, аранжиментите и текстовете на английските парчета са дело на самия A.L.E.K.S. Част от бас линиите са изсвирени от Евден Димитров, а черешката на тортата е първата авторска песен на български език, която е дует със слънчевата Прея.

"От много време съм ѝ голям фен и беше въпрос на време да се съберем и да създадем красива и искрена песен като "Празна стая". Тя е автор на текста на парчето, както и част от вокалните линии в него", казва  A.L.E.K.S.

Визуалната концепция на "Late Night Thoughts" е дело на Жоро Пеев, който режисира официалното видео към първия сингъл от албума – "Gone".

"Израснах толкова много покрай създаването на този албум. Осъзнах колко малко знам и как никога няма да дойде момент в моя живот, в който жаждата ми за още повече знание ще бъде утолена", обобщава изпълнителят.

https://distrokid.com/hyperfollow/aleks2/late-night-thoughts

A.L.E.K.S. в социалните мрежи:

Instagram: https://www.instagram.com/aleksgmusic/

Facebook: https://www.facebook.com/aleksgmusic

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCqlN0HAL5AInpwLwiUHH9zg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички