3D диско концентрат в България


3D диско концентрат в България

5039

"J&B®" ще каже на своите фенове - "Start A Party", на 18 юни.

Този път с нещо наистина невиждано и нечувано в България. Световното парти уиски ще сложи край на плоските забавления и ще пренесе веселбата на ново, триизмерно ниво с 3D диско парти.

"J&B®" ще изнанада всички свои фенове с 3D аудио-визуално шоу, което "The Independent" определя като “най-технологичното денс изживяване на всички времена“, а списание "NME" допълва, че “задължително трябва да се види“. Разбира се, то ще може да се види само и единствено със специални 3D очила, които ще бъдат раздадени на всички, решили да се забавляват по този иновативен начин.

Разработена в Англия, 3D Disco технологията представлява high definition видео, комбинирано с най-модерната клубна музика, а резултатът е впечатляващо и уникално аудио-визуално шоу, което до момента са използвали Кемикъл Брадърс (Chemical Brothers) за концерта им на площад "Трафалгар", както и Крафтверк(Kraftwerk) в Будапеща.

И още: навсякъде където 3D  Disco™ партито е реализирано, очилата се превръщат в най-модерния парти аксесоар на годината.

Напълно в стила на "J&B®" да открива парти потенциала навсякъде и по всяко време, забавата ще бъде на място, на което никой не очаква. Така, както е навсякъде по света, където логото организира подобни събития – в древната местност "Кападокия" в Турция,т.нар. Забранен град в Пекин (Китай), в сърцето на Трансилвания, в историческия замък "Кантакузино", както и за стадиона за Световното първенство по футбол в Кейптаун. Да не забравяме и товарния кораб до бреговете на Испания, който е превърнат за една нощ в най-големия нощен клуб в Европа. Миналата година "J&B" организира и най-амбициозния си проект досега на самия край на света ("Started А Рarty Аt The End Of The World") в най-южния град Ушуая на остров Огнена земя в Аржентина, който буквално се намира на прага на Антарктика.

Марката няма да изневери на себе си и ще продължи да развива платформата "Start А Party" и през 2010 на още по-неочаквани места по света, като продължава да напомня на своите гости, че най-хубавите и незабравими партита започват и завършват отговорно.

Ако вече тръпнете в очакване на първото подобно парти у нас, "J&B®" ще ви каже къде в София ще се проведе, като наближи моментът - на

bulgaria.startapartyhere.com.

Повече информация за 3D диско технологията - на:

www.3ddisco.tv.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички