A to JazZ Festival с афтърпартита в Sofia Live Club


A to JazZ Festival с афтърпартита в Sofia Live Club

4067

Афтърпартитата след концертите в афиша на A to JazZ Festival ще се състоят в Sofia Live Club.

Както MySound.bg извести, второто издание на събитието, наречено Soul Оf America, ще се проведе в Докторската градина в столицата от 18.00 до 22.00 часа между 28 и 30 юни, събирайки някои от най-добрите световни соул и фънк изпълнители, както и страхотни имена от българската сцена.

Новото музикално изкушение на организаторите на A to JazZ Festival е срещата Jameson Sessions в Sofia Live Club. Веднага след приключването на официалната програма на открито, събитието ще се пренася в популярния клуб. Освен водеща сешъните група, в джемовете ще се включат и всички музиканти, които участват във фестивала.

Домакин на Jameson Sessions първата фестивална вечер на 28 юни ще бъдат J.P.3 в лицето на маестро Живко Петров с нeговите верни сценични другари Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов. На 29 и 30 юни гостите на A to JazZ в клуба ще бъдат посрещани от атрактивния Тони Златанов зад пианото, заедно с неговия The Golden Project, който навлиза все по-надълбоко в дебрите на соул музиката.

Очакват ни три луди, среднощни соул и фънк партита с Jameson Sessions, в които Sofia Live Club ще се превърне в оазис на красивия звук и майсторството на артистите, а публиката ще получи най-чистата и неподправена енергия – тази на импровизацията, гарантират организаторите fj фондация A to Z и фондация "Америка за България".

Началният час на Jameson Sessions е 22.30 ч.

Вход 10 лева.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички