Акценти в програмата на БГ радио тази седмица


Акценти в програмата на БГ радио тази седмица

5781

Една от най-кратките работни седмици започва с почти летни температури, добро настроение и интересни гости в ефира на "БГ радио".

В сутрешното шоу "Стартер" за красотата на цирковото изкуство ще ни напомнят Николай и Александър Балкански от цирк „Балкански”. На въпросите на Симо и Богдана ще отговарят актьорът Атанас Бончев от „Аламинут” и писателят Георги Господинов.

Продължава и абитуриентската инициатива на "БГ радио" - "Бъди звезда набала ", която ще даде възможност на едно момиче да изживее невероятна вечер в компанията на чаровния Орлин Павлов. Купчината писма, която звездният кавалер трябва да прочете, расте с всеки изминал ден, а вие имате още точно две седмици, за да му изпратите послание, с което да го поканите на своя бал. Припомняме ви, че за да участвате, трябва да изпратите снимка, писмо до Орлин, както и подробности за това къде и кога ще се проведе вашият бал.
 
"БГ радио" е подготвило много любима музика за дългите почивни дни. По случай празника на Свети Георги Победоносец в ефира му ще звучат песните на победителите от Годишните музикални награди на "БГ радио" 2010.

На самия 6 май ще можете да поздравите приятелите и близките си в специалното издание на "Любими песни за любими хора" от 18.00 до 21.00 часа.

Наско ще излъчи и ексклузивен репортаж от официалното изпращане на Миро за участието му на конкурса "Евровизия" 2010 тази седмица.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички