Александра Жекова напусна Мюзик Айдъл


Александра Жекова напусна Мюзик Айдъл

5643

Александра Жекова напусна "Мюзик Айдъл" 3 след оспорвани елиминации снощи.

Във вторник тя бе сред застрашените айдъли заедно с Димитър, Русина, Преслава и Александар. Въпреки страхотното изпълнение на парчето на ТониКакто предиАлександра попадна на елиминациите заедно с Преслава и Русина, а Димитър и Александар бяха спасени.

След изключителното си изпълнение на песента на Арета Франклин (Aretha Franklin) - "Think", Преслава Мръвкова отново беше спасена и получи похвали от журито, а Мария дори я обяви за ветеран във „Война на гласовете” и се възхити на изключителния характер на тетевенската певица.

С песента „Вървят ли двама” на Мария Нейкова Александра и Русина трябваше да премерят сили и да се борят за оставане в шоуто. Въпреки блестящото представяне и на двете, повече зрителски гласове събра Русина.

Какво сподели Александра веднага след напускането на шоуто, можете да видите в ексклузивното й интервю на сайта на предаването www.musicidol.btv.bg.

Днес феновете й имаха възможността да разговарят с нея във форума на уеб сайта на риалитито. Там Алекс сподели, че се е сближила най-много с Маги. Тя призова своите почитатели да не мразят останалите участници в подкрепа на своя фаворит.

"Ние всички сме тук за да пеем и ако някой е по-добър от друг, това е напълно нормално. Недейте да мразите. Опитайте се да гледате по-ведро на нещата и по-реално", каза тя. Александра сподели също, че се смята за тип човек и изпълнител, когото хората или обикват от първия момент, или го намразват, но не приема това за нещо страшно.

Целия разговор можете да видите тук: http://musicidol.btv.bg/forum/.  

В събота участниците в шоуто гостуват в Габрово на международния фестивал на хумора и сатирата, а в неделя от 19.00 ч. ще посетят постановка в столичния Малък градски театър "Зад канала". В понеделник предстои големият "MTV" поп концерт, където вече само шестима от талантите ще се представят три седмици преди големия финал.                           

Днес е и последният ден на "Караоке айдъл", където всички кандидати могат да изпеят свое любимо парче или да вземат автограф от 16.00-17.00 ч. от Русина, Преслава, Александра или Деница от втория сезон на шоуто.

Най-добрият караоке изпълнител според гласуването в сайта на шоуто ще получи специална награда.

Победителят ще стане известен в понеделник, когато точно в 12.00 ч. неговото име ще бъде публикувано на сайта на предаването.    

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички