"All I Want For Christmas Is You" остава начело в класацията на "Билборд" за сингли


"All I Want For Christmas Is You" остава начело в класацията на "Билборд" за сингли

4308

Марая Кери е начело в класацията на "Билборд" за сингли с коледната си класика "All I Want For Christmas Is You" за трета поредна седмица.

Хитът, излязъл през 1994 г., е бил общо рекордните 11 седмици на върха в историята на преброяването , припомня изданието. Песента влиза в Топ 10 на чарта на "Билборд" за сингли за първи път през декември 2017 г. Две години по-късно, през декември 2019 г., парчето от албума "Merry Christmas" се изкачва до първата позиция, която запазва в продължение на три седмици. През 2020 г. и 2021 г., в периода около Коледа, "All I Want For Christmas Is You" отново оглавява класацията Hot 100.

Втора в чарта тази седмица отново е Бренда Лий със сингъла "Rockin’ Around The Christmas Tree", чиято оригинална версия е от 1958 г. "Jingle Bell Rock" на покойния Боби Хелмс от 1957 г. се изкачва от четвърта на трета позиция в чарта. "A Holly Jolly Christmas" от 1964 година, изпълнявана от също така вече покойния актьор и певец Бърл Айвс, преминава от № 5 на № 4.

Дуетът "Уам!" с хита от 1984 г. "Last Christmas" заема пето място, като се изкачва с една позиция в сравнение с миналата седмица. Парчето са завърна за първи път в Топ 10 на "Билборд" по време на коледните празници преди две години. Анди Уилиамс и "It’s Тhe Most Wonderful Time Оf Тhe Year" окупират шестата позиция.

Ритъм-ен-блус певицата и носителка на "Грами" Сиза е на седмо място, слизайки четири позиции с парчето "Kill Bill", което е включено в новия ѝ албум "SOS".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички