Ани Лозанова и Ренегат си играят на въпрос-отговор


Ани Лозанова и Ренегат си играят на въпрос-отговор

6620

Бендът на Ани Лозанова и Ренегат ще направят съвместно шоу в Sofia Live Club от 23.00 ч. утре, 29 януари.

Целта на изявата е да се обединят силите на двете банди, за да се покаже на българската публика, че рок музиката у нас не спи и все още ражда стойностни песни. Изпълненията ще бъдат нестандартно поднесени, сцената ще бъде разделена на две, а групите ще се редуват на принципа въпрос – отговор.
 
Ани Лозанова и барабанистът Константин Динев създават група през 2001 с идеята да изпълняват на живо авторски песни, тъй като вокалистката не е привърженик на изпълненията „на плейбек”. Събирането на музиканти се оказва труден процес - повечето са заети с други формации или работят в чужбина. След фойерверковия успех на парчето й с Димитър КърневНе мога да заспя” през 1998, Лозанова издаде успешния си дебютен албум "Огледало"(2002).

След години и неприятни обстоятелства, днес членове на нейната формация са Марио Иванов – бас, Константин Динев – барабани, Калин Жечев – пиано и Владимир Тодоров – китара.

Ренегат е от групите, от които българският рок болезнено се нуждае. Момчетата от Пловдив следват плътно своя авторска линия, за което по необясними причини са обвинявани в грандоманщина.

Освен това абсолютно всичките им парчета са изцяло на български език, а непрестанното издаване на албуми, клипове и DVD говори за една доста добра активност и форма.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички