Балет Дива поднесе жива бира на звездни гости в River Side


Балет Дива поднесе жива бира на звездни гости в River Side

6171

Емил Костадинов със своята съпруга, Искрен Пецов със семейството си, Силвия от "Сървайвър", гримьорката Джули, хореографката на балет Дива - Зорница, рапърът, който наскоро влезе в ролята на мафиот в "Под прикритие" - Кристо, мистър Менхънт Али Алиев и футболистът Славчо Тошев уважиха приказното парти в столичния ресторант River Side.

Те бяха посрещнати от управителката Вили (на снимката с Кристо) и промоутърки на пенливите вина La Montina. В рамките на изключително приятната вечер, заедно с другите гости, те се насладиха на месните специалитети и тежки бирени мезета, приготвени от водещия на кулинарно предаване и създател на уникални ястия в менюто Антон Дойчинов.

Подобно на добрата фея в любимата й приказка "Пепеляшка", Зорница "преобрази" момичетата от балета си по време на вълшебната вечер. Обратно на очакванията да танцуват, те поднесоха на всички гости гордостта на River Side – живата бира HBH, облечени в атрактивни костюми. Всички с удоволствие опитаха светлата и тъмна HBH, която се прави изцяло от немски продукти (мая, малц, хмел) и планинска вода и е с богат аромат, свежест и запомнящ се вкус.

Голямата актриса Катето Евро и актьорите от "Големите" предложиха много забавление със скечовете си.

Приятели и клиенти на заведението се насладиха на комбинацията от хаус музика и импровизации със саксофон на Динко Петров.

 

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички