Японците heavenphetamine с извънреден концерт в София
Микрофестивалът "Инфундибулум" обживява подлеза до автогарата в Габрово с футуристичен арт ъндърграунд. Саундтракът е на Илко Биров, Павел Терзийски и Gonzo From The Block
Rock-Stravaganza с ангелите на румънския рок Scarlet Aura и Chasing Тhe Veracity
Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден

Балет Тодес представя новата си програма в София довечера


Балет Тодес представя новата си програма в София довечера

6535

Култовият руски балет Тодес ще зарадва българските си фенове с два невиждани спектакъла отново по покана на музикална компания Degris.

Трупата ще представи своята нова програма, която се радва на изключителен успех както в Русия, така и по целия свят, в зала 1 на НДК от 20 ч. довечера. Спектакълът New е в рамките на Новогодишния музикален фестивал.

Почитателите на модерния балет ще могат да му се насладят във Варна утре, 27 декември. Изявата е в Конгресната зала на ДКС отново от 20 ч.

Шоуто с всяка изминала година става все по-зрелищно и ефектно. В изключително разнообразната програма балетът на една от най-влиятелните жени в РусияАлла Духова, ще премине през цялата палитра на танцовото изкуство – от модернизирани руски народни танци, през модерен балет, до най-новия съвременен стил, наречен вогинг.

В изявата  е и невероятен акробатичен танц със солист Александър Глебов. Интересното тук е, че изпълнителят е участвал в първия състав на световноизвестния балет и е един от неговите първи солисти. Друг акцент в шоуто е красив масов любовен танц, поставен върху една от най-популярните теми на "Аве Мария", който според критиката, не може да остави публиката безучастна. Съвсем нова е и специално изработената хореография, в която двама от солистите на Тодес се включват и с песни. Кулминацията е хореографията върху микс от най-популярните песни на Майкъл Джексън (Michael Jackson).

С това изпълнение танцьорите ще покажат признателността си към Краля на поп музиката, с когото не веднъж са работили.

По повод един от концертите на балета в САЩ лично сестрата на Джако – Латоя Джексън, изпраща поздравително писмо, в което споделя благодарността на семейството си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички