BeerRelation 2014: Като на Световно в Южния парк


BeerRelation 2014: Като на Световно в Южния парк

3983

Единство в многообразието от пиво, музиканти от различни националности, театрални трупи – така изглежда BeerRelation, ако трябва да обобщим всичко до тук с няколко думи.

Какво остава за спорта?! На 12 юни започва 20-то Световно първенство по футбол в Бразилия, което ще гледаме на голям екран под открито небе. Наред с това стартират и спортните развлечения в столичния Южен парк. Музикалната сцена ще бъде открита от Smugglers Collective в четвъртък, 12 юни, в 19.00 часа, но най-зеленият кът в столицата ще стане арена за турнири, демонстрации, игри и работилници още в 12.00 часа същия ден.

Бирена разновидност от сортове, цветове и националности ще  интригува присъстващите четири дни. За абсолютното удоволствие и приятно прекарване, трябва да добавим и спортни забавления. Ние от Event Zone сме осигурили толкова различни забави, колкото и пиво.

Сред зеленината на парка и жегата на лятото, няма как и ние да не си направим един футболен турнир, за да почувстваме вълнението от Световното близко до себе си и да забравим, че България не участва в тазгодишния мондиал. Помислили сме и за любителите на втория по популярност спорт в България – волейбол, за които също ще има турнир. За феновете на спорта с хилки, ще има състезание по спийдбадминтон – игра на бадминтон с по-тежко перце. Освен огромното удоволствие от играта с приятели, най-успешните сред вас ще спечелят и предметни награди от Sport Depot.

Не е нужно да сте почитател на активните спортове. На BeerRelation има място за всички бири и състезания. Beer Pong например е дисциплина, в която ще могат да участват приятелите на пинг-понга. Beer Pong e игра от типа "Игри с алкохол", която води началото си от САЩ, Fresh Pong игри също ще бъдат организирани от най-добрите в сферата – бар "Ремонта". Друга интересна активност с  бира ще бъде "музикална бира" - добре познатата игра "музикални столове", в която има по-малко столове отколкото играчи, само че в бирен вариант.

Записванията за състезанията ще стават на място и всеки ще може да покаже какво може, а най-успешните ще спечелят награда. По-екстремно настроените ще намерят своя кът при байктраял и слаклайн демонстрациите. Разбира се, ако желаете да опитате способностите си и имате нужния опит, получавате тази възможност.

Ако пък сте креативно настроени и искате да създавате, за вас също има място. Специалисти в няколкото творчески работилници на събитието ще ни научат как да направим оригами от бирени етикети или анимация само с помощта на пластилин и фотоапарат.

Най-бързият път до парка е с колело, за това сме обърнали специално внимание на колоездачите. Още с идването ще можете да оставите велосипеда си за диагностика и ремонт, след което велопаркингът ще ви очаква, за да се насладите на дебелата сянка под дърветата с бира в ръка, в зоната за почивка, която ще предложи много комфорт и спокойствие. Преди да си пийнете от студената бира, обаче, изпробвайте някои от моделите на DRAG на тест драйв.

BeerRelation се очертава с много забавления на фона на страхотни музиканти, всевъзможни бирени производители, култура и забавления на открито в Южния парк. Остава само да дойдете, за да споделим това преживяване!

Фестивалът (12-15 юни) ще се състои всеки ден от 12.00 ч. до 22.00 ч, а входът е свободен.

Следете http://www.eventzone.bg за допълнителна информация и новини

https://www.facebook.com/eventzonebg?ref=hl

А ето и поканата на Александър от Orthodox Celts към всички:

https://www.youtube.com/watch?v=Px1XHwnDJoA&feature=youtu.be

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички