Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври
Съвместен десант на Contortion, Carved Memories и Melinoë у нас: Unravelling Europe - United In Metal
Броени дни до концерта на Kalandra и Lili Refrain в София

Безсъние и мечти с Ник Уорън на Insomnia 2010


Безсъние и мечти с Ник Уорън на Insomnia 2010

5495

Ник Уорън (Nick Warren) форсира мегакупона "Insomnia" 2010 на 23 юли.

Както "MySound.bg" информира, фиестата, организирана от "Метрополис", е на плажа "Перла" край Приморско между 23 юли и 21 август.

Тя стартира с безплатна веселба още тази събота, 17 юли. Тогава е официалното препарти в бар "Forest". Диджеите Смърф, Витяз и Ясен Петров обещават да забавляват публиката до изгрев слънце.

Когато зад пулта е Ник Уорън, е почти невъзможно да се занимаваш и с нещо друго – неусетно хармониите те грабват и те отвеждат далеч отвъд всекидневните проблеми и задължения, някъде там, където твоето “Аз” потъва в блаженството на спокойствието и мислите текат в свое собствено русло, необезпокоявани от никого и нищо, припомнят неговите фенове.

Гостът е осемкратен първенец на най-продаваната компилация в света - "Global Underground"; обиколил е света от Будапеща до Лима и от Рейкявик до Шанхай. В неговия саундтрак са хипнотични прогресив ритми, по-дълбоки от Марианската падина бас линии, както и мелодии от нискобюджетни филми на ужасите от седемдесетте и италианско мръсно диско от осемдесетте – всичко това разбъркано еклектично според музикалните канони на новото хилядолетие. Всичко това е Ник Уорън, всичко това, но и много повече, защото пионерът на електронната музика е постигнал това, което малцина диджеи са успявали – да накара всеки клдбър да преживее партито по свой, неповторим начин, уточняват организаторите.

Билети за всички събития от програмата на фестивала може да закупите онлайн на Eventim.bg, както и в касите им в цялата страна : Национален стадион "Васил Левски", "Germanos", "Multirama", "Office 1", "Техномаркет", Вестникарска група "България", "Orange Center", "Usit Colours", "Domo", "Пикадили", "Фотосинтезис" и по-добрите  музикални магазини.

"Insomnia" 2010 ще предложи всичко, за което си мечтаете през лятото - ослепително бял плаж, почти недокоснат от човешка ръка; кристално чисто море; вълшебна музика и неповторим контакт с природата (и въпреки това - нещо много студено за пиене на една ръка разстояние).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички