БГ копие на Мадона се снима в реклами


БГ копие на Мадона се снима в реклами

4963

Българската Мадона брои дните до концерта на поп кралицата у нас, чиято заклета фенка е.

Оксана Димитрова е най-новата двойничка на Мадона (Madonna), открита чрез нарочен кастинг от „Уеб Моделс”, съобщиха от агенцията за "MySound.bg".

Куриозът е, че кастингът е бил  за ... деца. По време на прослушването Йордан Йосифов открива впечатляващата прилика на Оксана със суперзвездата. Така без въобще да е очаквала, нашата Мадона, която довела и децата си на кастинга, получава специална покана от собственика на най-голямата кастинг агенция у нас. „На пазара има тенденция да се търсят двойници на известни личности – български и най-вече световни”, пояснява той.

Първият ангажимент на украинката вече е факт. Тя и малката й дъщеря са добре познати от малкия екран като посланиците на последната кампания на "Уницеф" (плачещото момиченце в кошарката, на което майката дава биберон, за да спре да плаче,загася лампата и излиза от стаята).
 
Последните дни преди дългоочакваното шоу на Мадона, нейната БГ двойничка е посветила на избор на подходящ тоалет. Мисли да заложи на черния цвят, мрежести чорапогащи и нещо прилепнало ала Мадона.
 
Междувременно майката на две деца е много доволна от новата си неочаквана кариера.

Според „Уеб Моделс” всеки човек, независимо на каква възраст е, може да опита късмета си като модел.

Агенцията работи с хора на възраст от 1 до 70 и повече години. Единственото условие е да имат артистични умения, които могат да им спечелят участие в ТВ реклама или друг ангажимент. 

„Уеб Моделс” e една от малкото агенции, които напълно безплатно изготвят профил със снимков материал, а понякога и видео за своите модели.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички