Билети с голяма отстъпка за концерта на вечния Джо Кокър


Билети с голяма отстъпка за концерта на вечния Джо Кокър

5122

Всеки, който иска да чуе вечните хитове на Джо Кокър (Joe Cocker), сред които  "You Can Leave Your Hat On" и "Unchain My Heart" на живо в София на 28 май, вече може да го направи с 10% отстъпка от цената на билета, благодарение на Eventim.

Това информираха организаторите на концерта - "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни", като обясниха, че всички билети, закупени онлайн от сайта www.eventim.bg след 1 май, ще носят на получателя си 10% отстъпка във всички ценови категории.

А тези, които искат да споделят това уникално преживяване с цялото семейство, ще могат да получат отстъпка от 15% от цената за семеен билет - за двама, трима или четирима.

За феновете на Джо Кокър, които желят да купят групов билет пък ще има отстъпка от 20%. Груповият пропук важи при покупка на билет за петима или повече души. Сега е моментът да преброите феновете на качествената музика сред приятелите си, елате повече и се забавлявайте с неограничена енергия, приканиха организаторите

Още една изненада очаква меломаните – цялата фен зона точно пред сцената ще бъде аранжирана със столове специално за концерта. 2 000 души ще могат да се настанят удобно на първите редове в зала "Фестивална".

Фамилните и груповите билети могат да бъдат закупени в цялата мрежа на Eventim,  включително "Германос", "Пикадили", OMV, Office 1, "Техномаркет".

Онлайн билети с 10% отстъпка ще се продават на www.eventim.bg

Отстъпките важат и при купуване на билети чрез новата ултра удобна услуга на Eventim Print@Home.

Както MySound.bg вече огласи, митичният вокалист ще представи у нас не само стари хитове, но и парчета от последния си албум "Hard Knocks".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички