Блестящ сексапил и фънки хаус със Sugarstarr


Блестящ сексапил и фънки хаус със Sugarstarr

5383

Sugarstarr, автор на хитовете "Ticket 2 Ride" и "Hey Sunshine",  пристига в България за първата си изява в Bedroom Beach.

Той ще застане зад пулта в елитния морски клуб на 16 юли. Немският диджей и продуцент, който върти в топклубове в Ню Йорк, Маями и Москва, и е част от диджейското дуо Syke'n'Sugarstarr, ще бъде подгрят от нашия DJ Mascotа.

Sugarstarr стартира своята кариера в края на 90-те. В сетовете си залага на мелодичния фънки, грууви и соулфул хаус с вокали. Шоуто ще бъде обгърнато от лукс, класа и блестящия сексапил на Bedroom Premium Ladies – златни костюми, приканващи движения, тела в перфектен ритъм, обединени в звездния спектакъл Sparkling Sexаppeal, поясняват организаторите. В началото зад пулта ще застане носителят на наградата "Best DJ 2012" DJ Mascota. Автор на една от най -успешните и слушани клубни компилации, издавани всеки сезон – "Bedroom Fashion Compilations", създател на авторски тракове и ремикси за Crazibiza съвместно с D-Trax и музикални проекти с Веселина Попова и испанския диджей Ruben Alvarez, неговият отличителен стил всеки път заразява с дийп, фънки, груув и тек. Така ще бъде и сега.

Това ще бъде първа изява на Sugarstarr на сцената в Bedroom Beach Club, вдъхновена от един от най-класните брандове шампанско в света G.H. Mumm - официалното шампанско на "Формула 1".

С дебютното си шоу,  хаус диджеят ще даде начало на разтърсващи лайфове и звездни гостувания на в популярното  заведение този сезон.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички