Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи
Световната поп оперна сензация Il Divo пристига за концерти в Пловдив и Варна
Оркестър Камчия, TDK и Evitceles представят България на престижния сръбски фестивал Changeover
Богата музикална програма в "Топлоцентрала" през октомври

Бляскав лайн–ъп на Amsterdam Dance Event 2010


Бляскав лайн–ъп на Amsterdam Dance Event 2010

1159

Броени дни преди началото на Amsterdam Dance Event 2010 (ADE) повечето участници в най-голямата конферентна платформа за електронна музика в света (а и мащабния фест, който я съпътства), вече са известни.

Както MySound.bg обяви, 15-о издание, което ще се проведе в Амстердам между 20 и 23 октомври, обещава да бъде най–интересното в историята на събитието.

Участниците във фиестата ще се развихрят на рекорден брой сцени.

От по-важните изяви в първия ден внимание заслужава партито на MixMash Records, в което са се включили невероятните Лейдбек Люк (Laidback Luke),  DJ Sneak, Gregor Salto, Da Da Life и Oliver Twizt.

Подобно на миналата година, началото и сега няма да се размине без Армин ван Бюрен (Armin van Buuren) (на снимката), който все още държи позиция N 1. Той и неговите подопечени Маркус Шулц (Markus Schulz), Dash Berlin, Sean Tyas, Alex M.O.R.P.H, Myon & Shane54 ще изнесат нощна транс лекция - Armada Night в известния клуб Escape Venue. Заслужава си да се види как го правят най–добрите... В рамките на фестивала ще станат ясни резултатите от гласуването за най-добър диджей за 2010 на списание DJ MAG . Ще е любопитно дали Армин и неговата "армада" ще задържат короната или франсето Давид Гета (David Guetta) ще ги кикне със силния си американски пробив. 

Два лейбъла ще кръстосат шпаги още в първия ден на амстердамската електронна лудница – Drumcode и Ovum. Иначе казано, големите Адам Байер (Adam Beyer) и Джош Уинк (Josh Wink) ще застанат един срещу друг. Везните ще се накланят в полза ту към едните, ту към другите от екипите им чрез имена като Alan Fitzpatrick, Ida Engberg и Shlomi Aber.

Заявка за едно от най–големите партита е участието на Роджър Санчез (Roger Sanchez), който застава зад пулта във втората вечер. Името на топ диджея в който и да е афиш винаги е печеливш ход - без значение за града или клуба по света. Спомагателните козове в неговата изява ще са не по–малките Prok & Fitch, Muzzaik, Kid Massive, Baggi Begovic, Belocca & Soneec, Jesse Voorn и Gabriel & Castellon.

Силно присъствие се очертава в лицето на рицарите от Toolroom Records начело с добре познатия в България Марк Найт (Mark Knight) и мощни машини като D.Ramirez, Funkagenda и Koen Groeneveld. В голямо парти под наслов Deepheat ще се представят испанците David Penn и DJ Chus, съпорт за чиито сетове ще бъдат по-меките Copyright и съвсем леките японци от Studio Apartment и Hideo Kobayashi. Hysteria пък е името на партито, което ще изберат по–фънки настроените фенове. За тях ще циклят Bingo Players и Чокълит Пума (Chocolate Puma), които показаха в столичния клуб "Червило" преди време колко обаятелна хаус аура носят.

В афиша на втората нощ са обявени самостоятелни гигове на Джеф Милс (Jeff Mills), Дъбфайър (Dubfire) и Fedde Le Grand, които ще се опитат да докажат на себе си, а и на другите, че и сам воинът е воин.

Разбира се, в плаката на всяко парти мистично е обявен много специален таен гост.

Никак не е чудно, че изненадите в юбилейното издание на ADE 2010 са без край.

Повече инфо за електронната магия - на:

www.amsterdam-dance-event.nl

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички