Blush на нов глас, алтернатива няма - всички сме на концерта


Blush на нов глас, алтернатива няма - всички сме на концерта

5429

След кратка и освежаваща забежка накъм формацията Greyscale, музикантите от Blush строиха редиците наново.

Квартетът на алтернативния (разбирай истински гаражен) рок събира феновете на концерт в столичния клуб Jet Rock на 9 февруари, събота.

Вратите отварят в 20.30 ч. Пешо, Ели, Панко и Юли ще излязат на сцената в 22.00 ч. Вход: 6 лв.

18+

В репертоара на бандата са както от старите й хитове - "Calgary" и "Play" например, така и чисто нови идеи, по които музикантите ще импровоизират на живо. При това - с гостуващ вокалистист (Марин), и кийбордиста Владо, който ще се включи в доста от песните.

Ще се радваме да се видим в Jet Rock и да прекараме една хубава вечер с предимно авторска музика и добра атмосфера. Няма да има друга група, така че не закъснявайте, а елате навреме, за да пием по една бира заедно, приканиха музикантите.

Историята на Blush започва през 2007, когато групата (в която по това време пее и Елица Кирилова) записва кратко демо. Парчетата от него достигат до Гурко (Анимационерите) и слушателите на предаването, което той води - "Гараж", по радио Z-Rock. Песента "Play" е включена в компилацията на клуб "Строежа" - "Credit To The Nation", в началото на 2008. Blush делят сцена в същия клуб с Остава, Анимационерите и Уикеда.

"Play" участва и в саундтрака към филма "Лора от сутрин до вечер" (http://lorathemovie.com/) на режисьора Димитър Коцев - Шошо.

Още - на:

http://www.facebook.com/blush.bg

Парчетата на Blush - на:

http://www.reverbnation.com/blushbg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички