Богдана Петрова разплака всички в България търси талант


Богдана Петрова разплака всички в България търси талант

5649

Третият полуфинал в “България търси талант” се състоя снощи.

На сцената на шоуто своите умения представиха десет участника. Оперетният артист Александър Василев, който на кастингите разсмя всички с пеещия Хитлер, този път се представи с имитация на Бойко Борисов, която не бяхме виждали до сега.

Малката Елисавета Ганчева буквално взриви залата със спиращо дъха изпълнение на „Излел е Дельо хайдутин” и обра овациите не само на публиката, но и лично от Валя Балканска, която бе дошла да я види и чуе на живо. Елица и Стунджи също бяха сред гостите, които подкрепиха Ели.

Малко след това още един невероятен глас накара всички да настръхнат. Богдана Петрова трогна и разплака немалко хора в публиката с уникалното си изпълнение на „I Surrender” на Селин Дион. Силвия и Теди Кацарови, които й стискаха палци от един от първите редове, в залата пък разкриха специалната изненада, която имаха за Богдана – авторска песен, създадена специално за нея от Теди.

Живко Станев, който на елиминациите бе разделен от журито от неговата сценична половинка - Виктория Тодорова, с която се явиха като дует, вдигна допълнително градуса с “Hit The Road Jack”… и три тъмнокожи беквокалистки.

Кина Вълчева отново накара всички да запеят прословутото „Чаша вино остави”, но този път с акомпанимента на феноменалния цигулар Венци Такев.

Най-възрастният танцьор в шоуто - Сергей Николов, представи ефектния танц на невидимия човек. Вечно усмихнатият Йордан Илиев пак разтърси сцената с неописуемата си компилация от брейк и кючек, а „малките” Мелъди  изкараха танца на маймунките. Сцената окупираха и Dem Divas – единствената хип-хоп група, съставена изцяло от момичета.  

Кои от тях ще се доберат до големия финал, ще стане ясно в епизода от 21.30 ч. в неделя.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички