Осмото издание на Sofia Singer Songwriter Fest с победител от България
Концертът на хардкор титаните Madbаll в София е напълно разпродаден
Интуитивно музициране в новия албум на Мирян Колев, представя го в "Топлоцентрала" на 9 октомври
Deadscape завладява сцените в Пловдив, Бургас и София с новия си албум "State Of Decline"
В ритъма на суинга с The Oldie Goldies. Формацията представя първия си албум "Happy Feet" на живо
Азиатски октомври за "Аларма Пънк Джаз". Очакваме доайена на японския авангарден джаз Масахико Сато и монголско-френско-българското фолк-рок трио Violons Barbares
Никос Вертис разпродаде за трети път най-голямата зала в София
Концерт с вълшебната музика от филмите на Disney
Първият концерт на Café del Mundo у нас е разпродаден
Легендарната група Rage на 40. Вестфалски пауър метъл в столичния клуб "При Черепите"
Актуалните британски пост-пънкари  Squid ще ударят в столичния клуб Pave
Димитър Аргиров и Соня Чакърова с нов албум и концерт на 5 октомври. Песенни следи

Богдана с дебютен сингъл - Всеки от нас


Богдана с дебютен сингъл - Всеки от нас

5566

Дебютният сингъл на Богдана Петрова - победителка в "България търси талант", се нарича "Всеки от нас".

В него младата певица си партнира с Майкъл Флеминг от Tri-O-Five. Парчето вече има видеоклип, огласиха от "Вирджиния рекърдс". Звукозаписната компания подписа договор със 17-годишното момиче след финала на риалитито.

"Всеки от нас" е ар-ен-би парче с много лично послание. Мелодията разкрива изцяло красотата и силата на гласа на Богдана. Към младата певица се присъединява и Майк от фънк формацията Tri-O-Five, който реди рими на английски. Фронтменът признава, че с удоволствие е приел поканата за съвместна работа и е впечатлен от таланта и гласа на младото дарование.

Музиката на „Всеки от нас” е написана специално за Богдана от Теди Кацарова, която на финала на предаването обяви пред цяла България, че е вдъхновена от страхотния й талант и любов към музиката. Текстът е на Гери Турийска.

"Винаги сам мечтала всичко това да ми се случи. Песента е много оптимистична, също като мен. Аз я пея, за да кажа на хората колко важна е вярата и позитивната нагласа. Всеки път, когато изпълнявам тази песен, осъзнавам каква щастливка съм, че ми се случи всичко това. Осъзнавам, че всички борби, които съм водила, всички трудности, през които съм минала, не са били напразни. Много силно вярвам в успеха на тази песен. Продължавам да се боря за това, което искам, и ще продължавам докато съм жива. Благодаря безкрайно много на моите продуценти от "Вирджиния рекърдс", на Маги Халваджиян, Теди Кацарова, Майк и на всички останали, които повярваха в мен", казва Богдана.

Тя се радва на изключителен екип около нея.

Видеоклипът към "Всеки от нас" е създаден от екипа на „Глобал филмс", изпълнителни продуценти и на телевизионното предаване. Кадрите са специалният подарък за Богдана от Маги Халваджиян под режисурата на Кирил Божилов – Кико, и операторите Силвестър Йорданов и Кирил Ханджиев. Стайлингът е дело на Кремена Халваджиян. Режисьорът преплита романтичния сюжет, в който Богдана изпълнява своята емоционална песен, с кадри на забързани в своето всекидневие хора, готови да се усмихнат въпреки всичко.

Снимките на лентата родължиха два дни, а екипът използва различни локации за снимките - приказната атмосфера на бална зала "София" и улиците в столицата. До няколко дни видеото на "Всеки от нас" ще се излъчи в националния ни ефир.

За първи път сингълът беше представен пред българската публика в предаването "Великолепната шесторка" по bTV на 16 ноември.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички