Бой Джордж отново в България


Бой Джордж отново в България

1291

Легендата на 80-е - Бой Джордж (Boy George), ще пристигне в България за специалното си парти в столичния клуб "Ялта" на 7 май.
 
Певец, текстописец, диджей, дизайнер и въобще личност с безброй други превъплъщения, Бой доказва, че се чувства все пак най-добре с музиката, която прави. За това говори официалното му завръщане към музикалната сцена с първия му комерсиален рилийз за последните десет години.

Сингълът “Amazing Grace”, който излезе на 22 март, вече покори върховете на класациите.
 
Доказателство за нестихващата страст на ексцентричната звезда към музиката е приносът му към последния албум на виртуоза Найджъл Кенеди, който предстои да излезе през май. Деликатният вокал на Бой Джордж звучи в едно от най-забележителните и изненадващи парчета в албума "Shhh!" - “River Man”.
 
В началото на май ще излезе и друг проект с участието на Джордж. Той ремиксира класическото парче на Аманда Лиър (Amanda Lear) - “Someone Else’s Eyes”, специално за ремикс версията на новия й албум - "Brief Encounters Reloaded". В него ще присъства и култовият хит на Бой Джордж - “Do You Really Want To Hurt Me?”, преобразено от неповторимия съблазнителен стил на Аманда.

Бой Джордж започва кариерата си на диджей през 90-е, като през последните години радва феновете си с невероятни партита по целия свят.

Именитият гост обещава да задържи меломаните цяла нощ на дансига с горещ танцувален сет, подготвен специално за посетителите на клуба в празничните майски дни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички