Бой Джордж в Станция Нова тази събота


Бой Джордж в Станция Нова тази събота

5653

Интервю на Нана с легендата на 80-е, ексцентричния британски поп певец Бой Джордж (Boy George), ще бъде излъчено по "Станция Нова" на "Нова Телевизия" утре.

Именитият съосновател на групата Кълчър Клъб се изяви като диджей в столичния клуб "Ялта" миналия уикенд.

„Справедливо ли е орязването на пенсиите” пък е темата в „Сблъсък” с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Валентин Николов – депутат от ГЕРБ, и Радан Кънев от ДСБ. Срещу тях на ринга ще застанат Стела Банкова – бивш депутат, и Минчо Коралски – бивш социален министър.

В „РулеткаВито, Нана и Люба Кулезич ще коментират събития от седмицата.

Йордан Лечков ще разкрие пред Люба Кулезич повече за скандалите около кметския пост в Сливен и загубата на доверие към известните личности у нас.

Отчаяните съпруги” - Вихра и Даниела, ще се посветят на приказките в компанията на специалните си гости Ивайла Бакалова, Гергана, Камен Воденичаров и д-р Борислав Кирчев. В рубриката „Богати и известни” ще бъде показан домът на един от най-богатите българи - бизнесмена Христо Сираков. А семействата от къщата на „Биг Брадър фемили” ще изненадат зрителите с приказни ястия.

В „Най-добрата майкаИрина Сарачинова ще разкаже разтърсващата история на Таня Евтимова - майка на убитата във Варна студентка Радостина.

В дамското ток шоу "Защо не млъкват жените?" водещите Вихра и Даниела ще си говорят за какво мечтаят мъжете и жените с петте миски – Таня Карабелова, Юлия Юревич, Ромина Андонова, Елена Ангелова и Маги Вълчанова.

В „Топ прически” предстои големия финал, където финалистите ще трябва да фризират известни личности на живо в студиото, а гост-звезда в журито ще бъде "Мис България" 2010 - Ромина Андонова.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички