Бой за Ивана на Нова година


Бой за Ивана на Нова година

6646

Същински бой за Ивана е настанал между собствениците на най-големите заведения в страната.

Седем от най-оборотните кръчми в момента наддават за новогодишното участие на певицата. Тя ще приеме най-вероятно ангажименти за две изяви в столицата. Хонорарът на поп-фолк звездата е доста висок - 15 000 лв., но въпреки това не липсват мераклии. Ивана ще изкара над 20 бона, твърдят запознати с тарифите в лекия бранш.

Друга версия гласи, че Ивана, която неотдавна подхвърли, че ще се изяви "само" за 3 хилядарки на площада в Пловдив, ще гушне 10 000 оттам всъщност.

Вокалистката ще прибере голямата парса в дните около Нова година, а не в самата празнична нощ. Певицата приела 4-5 оферти за коледни купони на влиятелни фирми, които обичайно радват персонала си с именити артисти. Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" има договорени участия и през януари, когато са именните дни.

Глория пък напълно е засекретила цената си. Личният й PR отронва само, че примадоната от Две могили ще пее на частно парти.

Преслава първо ще разкърши глас и 104-сантиметров бюст в в Студентски град в София, след което ще се изстреля към клуба на старата си тръпка - Коко Динев, в Сандански. И тя, както и колегите й Азис, Галена, Константин, Андреа, ДесиСлава и Емануела с половин уста разкриват къде ще пеят, но не и срещу колко...

Заради данъчните и Лили Иванова е засекретила своите празнични участия. За първи път обаче изпълнителката на "Не, всичко е пари, приятелю", ще изневери на кмета на Варна и няма да е гвоздеят на новогодишната му програма. Според запознати Лиленце-Пиленце се е ориентирала към частните партита на олигарски и "обикновени" богаташи, които плащат много и на ръка.

От попгилдията единствено Аксиния разкри за колко ще опъне гласни струни и силикон. Русенската амбиция си е турила цена от 16 бона, на която се навили единствено българи, живеещи в чужбина.

Най-високият хонорар сред фолклорните изпълнители държи Николина Чакърдъкова - 10 000 лв., следвана от Румяна Попова и Иван Дяков.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички