Боян (Мюзик Айдъл 3) представи дебютния си проект


Боян (Мюзик Айдъл 3) представи дебютния си проект

7129

Боян Стойков представи първия си проект на български език - „Както преди”, на промоция в столичния клуб „Камино” снощи.

На официалната премиера на видеото присъстваха Маги Джанаварова, Александра Жекова и Преслава Мръвкова, с които Боян поддържа контакт и след края на музикалното риалити. Пред гостите той сподели своята радост, че са останали приятели след предаването.

Да поздрави талантливия певец беше дошъл и вокалният педагог Етиен Леви. Боян изненада присъстващите с изпълнението на живо на първите две песни, с които е стартирал участието си в "Мюзик Айдъл" 3 – „I Feel Good” и „Faith”.

За дебюта си Боян работи с популярни македонски автори като Григор Копров (музика) и Владимир ДойчиновскиДойчин (аранжимент). И двамата са известни с това, че правят хитови песни за "Евровизия". Българският текст на „Както преди” е написан от Дони. Видеото е мини кинопродукция, режисирана от театралния режисьор Боян Трифоновски. В нея участват известни македонски киноактьори, вплетени в сложен сюжет. За разлика от повечето клипове, в които главно действащо лице е изпълнителят, в този Боян се появява много рядко и играе ролята на ангел-пазител на главната героиня.

Снимките продължили три дни по улиците на Скопие.

В момента Боян прекарва времето си пътувайки между България и Македония, за да може да бъде и със семейството си, и с приятелката си Соня Мембреньо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички