Боно (U2) със специално видеопослание за наградите на БГ Радио


Боно (U2) със специално видеопослание за наградите на БГ Радио

5307

Церемонията по връчване на Годишните музикални награди на "БГ радио" 2009 е в зала 1 на НДК утре.

Тази година специално участие в нея ще вземе и фронтменът на музикалните гиганти U2, гражданският активист, екозащитник, рицар на Британската империя и рокаджия – легендата Боно Вокс!

Певецът, ангажиран с ред екологични и социални каузи, ще се обърне към българската публика с видеопослание, за да подкрепи "зелената" инициатива на медията. Тя посвещава тазгодишните си награди на опазването на природата и призовава: “Ако всеки направи по нещо малко, ефектът ще бъде голям”. Зад идеята застава и ирландският музикант, който е с хиляди фенове у нас. Благодарение на "БГ радио" той за първи път ще се обърне лично към тях и ще ги поздрави на чист на български.

Церемонията е обявена под мотото: “Чиста българска музика за чиста българска природа”. Зад тази инициатива, започната от радиото, в което се излъчва само българска музика, се включиха не само изпълнителите, които ще вземат участие в осмата церемония по връчване на годишните музикални награди, но и Димитър Бербатов, който утре в НДК лично ще получи специалната награда на медията – БГ посланик.

Годишните музикални награди на "БГ радио" 2009 ще се излъчат по "bTV", телевизия "City" и "БГ радио" на живо от 20.00 ч.

Билети за церемонията се продават в Билетен център на НДК.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички