Born Free на Кид Рок е рок албум N 1


Born Free на Кид Рок е рок албум N 1

4699

Само дни след официалната поява на музикалния пазар "Born Free" на Кид Рок (Kid Rock) стана албум N 1 в Billboard Rock Albums Chart.

Дългоочакваният нов проект на рок звездата влезе директно под N 5 в Billboard 200, на същата позиция е и в чарта за дигитални албуми.

Турнето на Кид Рок по презентацията на "Born Free" стартира догодина.

Обиколката ще започне с концерт-парти за годишнината на певеца в Детройт. Този град е с особена важност за него, защото се оказва катализатор за създаването на "Born Free". Музикантът ще събере близо 60 000 приятели на Ford Field в Детройт, за да отпразнува 40-годишния си юбилей на 15 януари. В чест на събитието, а и в знак на благодарност от страна на града, стадионът ще бъде преименуван на 40 Field. Специалното шоу ще очарова с няколко гост изпълнители и с много други изненади.

Както винаги, Кид Рок ще бъде на сцената заедно със своята банда Туистед Браун Тръкър (Twisted Brown Trucker). След това турнето ще продължи с обиколка на САЩ, включваща дати до 12 март.

Тогава приключва само първата част от турнето, тъй като изпълнителят възнамерява да добави още градове на по-късен етап.

"Born Free" е на българския музикален пазар чрез "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички