Бразилска фиеста в Студио 5 навръх Разпети петък


Бразилска фиеста в Студио 5 навръх Разпети петък

5247

Ако сте пропуснали карнавала в Рио, но сте почитатели на бразилската фиеста и страстните ритми, за вас е концертът на формация Brazilacoustic в Студио 5 от 22 часа довечера.

В репертоара на групата са включени песни на Елис Реджина (Elis Regina), Джаван (Djavan), Мария Рита (Maria Rita), Айвън Линс (Ivan Lins), Бебел Жилберто (Bebel Gilbero) и други.

Проектът е създаден от Павлета и Димитър Семови през 2007. Към тях се присъединяват китаристът Стефан Стойков, басистът Веселин Веселинов-Еко, а по-късно и пианистът Милен Кукошаров. Следват многобройни участия по кубове и фестивали. Павлета е поканена да пее заедно с Тереза Кристина (Teresа Cristina) и групата й Сементе (Semente) в рамките на Фестивала на бразилската култура във Варна през 2008, а на следващата година партнира на Фабиана Коза (Fabiana Cozza) и нейната банда на същия фестивал. Изявява се с бразилската джаз певица Итамара Кооракс (Ithamara Koorax) в нейния концерт в София през 2009.

В сегашния състав на Brazilacoustic са: Павлета Семова-вокал, шейкър, Димитър Семов–барабани, перкусии, Милен Кукошаров–пиано, Чавдар Гочев–китара и Венцислав Марков–бас.

Билети на касата в Студио 5, Билетен център, НДК, и онлайн на:

www.eventim.bg

www.ticketsbg.com

www.ticketstream.bg

www.ticketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички